nazad na vrh

Predstavljen novi Ustav Republike Srbije

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: ,
  1. Да неко залепи на врата Института у Винчи натпис: ” Тешка вода 16 динара литар!!!”, ушли би у реактор с канистерима да за*вате док траје попуст.

  2. Ova reklama je bila na naslovnim stranama svih dnevnih novina. To se desilo samo jednom do sada u novijoj srbskoj istoriji kad su unapređeni šešeljoidi reklamirali svoju sektu. Zato je AV skratio svoju posetu Boratu i vratio se da vidi ko je taj Lidl koji ugrožava njegovu poziciju.

  3. Jadni moj drug Zuja završio je i u njuzu sa slikom

  4. Slika je iz inostranstva. Ne vide se tragovi obračuna na ulazu u Lidl.

  5. Ko to kaže, ko to laže da je korpa prazna
    Nije prazna,nije prazna
    U Lidlu ratovala!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix