njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. jan. 2011

Preduzetni Kinezi izbacuju kozmetičke proizvode bazirane na stelt formuli

Kinezi unose revoluciju u kozmetiku

ŠANGAJ, 25. januar 2011, (Njuz) – Da tehnološki pronalasci koji nam dižu kvalitet života obično svoje korene imaju u ratnoj industriji govori i poslednji primer korišćenja stelt tehnologije u kozmetici. Preduzetni Kinezi su primenili tajnu forumulu farbe od ostataka aviona F-117 oborenog 1999, koji je pao u atar sela Buđanovci u Sremu i proizveli stelt farbu za kosu.

Kako nezvanično saznajemo stelt boja za kosu bazirana na farbi F-117 bi mogla da se pojavi u prodaji do kraja godine a trenutno su najveći favoriti za distribuciju novog hit proizvoda L'Oreal i Garnier, koji pripremaju i instant verziju.

Srpski stilisti čekaju novi proizvod sa velikim entuzijazmom.

– Sigurna sam da će stelt farba za kosu postati pravi hit u svetu – izjavila je naša poznata stilistkinja Jelena Ilić. – Aplikacije su prosto neograničene. Od situacije kada vam je kosa prljava, preko taf gaj luka do proslave sportskih pobeda bez trajnih posledica po imidž i duševno zdravlje – zaključuje Ilić.

Srpski političari smatraju da je ovo prilika i za posustalu domaću kozmetičku industriju da ponovo stane na sve noge jer postoji mogućnost da će kineski proizvođački koncern usloviti distributere da ovaj deo Evrope bude snabdeven iz jedne od fabrika u Srbiji u okviru paketa učešća u ekspoataciji formule dobijenoj zahvaljujući angažovanju srpske PVO.

– Ja sam još 2000. godine vodio 15 privrednika iz Jagodine u Kinu. Privrednici iz Pekinga su mi poklonili prototip stelt farbe za kosu i ja je od tada koristim, jedva cekam da se pojavi u prodaji ali proizveden ovde, od stane naših radnika – izjavio je Dragan Marković – Palma.

Psiholog Svetlana Travarić je izjavila da ovo otlriće, ukoliko preparat doživi masovnu upotrebu može da unese revoluciju u lečenju pacijenata sa kompleksom niže vrednosti.

– Ljudi koji ne mogu da podnesu prirodan proces gubitka kose će moći da proklamuju da u stvari koriste preparat i od luzera postati članovi zajednice koji su “in” i možda čak i trend seteri – kaže Travarić.

Mirko Tomić

 1. Milosh kaže:

  pocecu na vreme da koristim ovaj revolucionarni pronalazak, pa kad ostanem bez kose zaista bice to samo produzetak mog stylinga xD

 2. jordan kaže:

  Vidi ti mog kuma! Em vojno lice, em (ja do sada mislio) celav! Kad ono, saradnja sa Kinezima na svim poljima, pa tako i u sferi sofisticirane James Bond vojne kozmeticke tehnologije. On je tu farbu i poceo da koristi oko dveiljade i prve.
  Kada samo pomislim da svega toga ne bi bilo, da onomad ne oborise onog.

 3. Mirko Tomić kaže:

  Priča se da je Palma pozajmio malo farbe i Krkobabicu da prekrije sede šiške.

  Čuo sam da Kinezi rade i na stelt kremi protiv bora.

 4. Tagore kaže:

  Portparol Oréal-a François-Marie Banier je u nezvaničnim krugovima najavio da će Bernard Kouchner, (co-founder of Médecins Sans Frontières – also known as Doctors Without Borders), testirati ‘Hair Color Stealth Fighter’ na sopstvenoj glavi soprano-trubadura:
  http://www.youtube.com/watch?v=vqM2D6OkD5o

  Naslednica Oréal-a, Liliane Bettencourt, i njena kćer Françoise, će iz humanitarnih razloga predviđenu zaradu od US$22.9bn pokloniti američkom narodu, dok će Bernard Madoff biti zadužen za ravnopravnu podelu novca.

  Kina je na mandarinskom jeziku rekla ‘xièxie’ ili hvala !

 5. Modesto Asiano kaže:

  И Пре'седник Обама је усвојио ‘Hair Color Stealth Fighter’ (made in China), мада Прва Дама, Мишел, за фарбу косе преферира јапански Kanebo Sensai.

  Have a question for President Obama? Submit yours and vote on others.
  http://www.youtube.com/worldview?utm_source=Ticker&utm_medium=EL&utm_campaign=1_25

 6. Med u sacu kaže:

  atar sela Budjanovci, od kad to nisam cuo……

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *