njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. jul. 2019

Prema novom Zakonu o saobraćaju prebijanje vozača električnih trotineta ne podleže bilo kakvim sankcijama

BEOGRAD, 17. jul 2019, (Njuz) – Prebijanje bilo kog vozača električnog trotineta ubuduće bi moglo da bude oslobođeno svih sankcija, saznaje Njuz, uvidom o novi Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Do odluke da se ovaj Zakon promeni došlo je nakon brojnih poziva građana, koji su lično predlagali da prebijanje “iritantnih snobova na električnim trotinetima” bude dekriminalizovano.

– Poslednjih nedelja smo, nakon svih raskopavanja i poplava, svedoci još veće pošasti u našem gradu, a to su vozači električnih trotineta – izjavio je Milan Ivanović iz Saobraćajne policije.

– Uskoro očekujemo, na radost svih naših sugrađana, a posebno vozača, nov Zakon o saobraćaju. On će konačno dati odrešene ruke svima koji žele da ugaze ove prepotentne govnare, koji se ponašaju kao da su došli iz budućnosti – saopštio je naš sagovornik iz MUP-a.

On je apelovao na građane da ipak vode računa o tome gde se obračunavaju sa ovim skotovima.

– Vrlo je važno da ih vozači ne tuku na sred ulice, jer to može da dovede do zastoja u saobraćaju. Posebno, ako se uzme u obzir da će momentalno još nekoliko vozača izleteti iz svojih kola i pridruže se gaženju ovih budala na trotinetima. Dakle, saobraćajna policija apeluje na sve vozače i pešake da vozače električnih trotineta odvuku negde sa strane, najbolje u neku mračnu ulicu ili haustor – kaže naš sagovornik iz MUP-a.

Marko Dražić

  1. NS65 kaže:

    Da li zakon predviđa uništavanje trotineta nakon prebijanja trotinetiste ?

  2. Vlada kaže:

    Ovo nije smešno, neka budala u ovoj sjebanoj državi shvatiće bukvalno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *