nazad na vrh

Prema novom Zakonu o saobraćaju prebijanje vozača električnih trotineta ne podleže bilo kakvim sankcijama

BEOGRAD, 17. jul 2019, (Njuz) – Prebijanje bilo kog vozača električnog trotineta ubuduće bi moglo da bude oslobođeno svih sankcija, saznaje Njuz, uvidom o novi Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Do odluke da se ovaj Zakon promeni došlo je nakon brojnih poziva građana, koji su lično predlagali da prebijanje “iritantnih snobova na električnim trotinetima” bude dekriminalizovano.

– Poslednjih nedelja smo, nakon svih raskopavanja i poplava, svedoci još veće pošasti u našem gradu, a to su vozači električnih trotineta – izjavio je Milan Ivanović iz Saobraćajne policije.

– Uskoro očekujemo, na radost svih naših sugrađana, a posebno vozača, nov Zakon o saobraćaju. On će konačno dati odrešene ruke svima koji žele da ugaze ove prepotentne govnare, koji se ponašaju kao da su došli iz budućnosti – saopštio je naš sagovornik iz MUP-a.

On je apelovao na građane da ipak vode računa o tome gde se obračunavaju sa ovim skotovima.

– Vrlo je važno da ih vozači ne tuku na sred ulice, jer to može da dovede do zastoja u saobraćaju. Posebno, ako se uzme u obzir da će momentalno još nekoliko vozača izleteti iz svojih kola i pridruže se gaženju ovih budala na trotinetima. Dakle, saobraćajna policija apeluje na sve vozače i pešake da vozače električnih trotineta odvuku negde sa strane, najbolje u neku mračnu ulicu ili haustor – kaže naš sagovornik iz MUP-a.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Da li zakon predviđa uništavanje trotineta nakon prebijanja trotinetiste ?

  2. Ovo nije smešno, neka budala u ovoj sjebanoj državi shvatiće bukvalno.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix