njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

29. okt. 2015

Vučić probudio svoj smartfon ujutru

MOSKVA, 29. oktobar 2015, (Njuz) – Predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić morao je da probudi svoj smartfon jer se ovaj uspavao, javljaju strani mediji iz Moskve.

Vučić se požalio da pametni telefon koji je nedavno dobio od ruskog premijera Dimitrija Medvedeva nije uspeo da se probudi pre njega, iako ga je regularno “navio” da zvoni rano ujutru.

– Podesio sam novi smartfon da zvoni jutros u 5, ali nažalost on nije reagovao, pa sam morao da ga probudim. Zamolio me je da odspava još 5 minuta, što sam mu i dozvolio jer mi ga je bilo žao pošto je juče imao naporan dan – rekao je srpski premijer i pojasnio za šta je sve koristio telefon dan ranije.

– Koristio sam ga bez prestanka 23 sata. Nekoliko puta je zabagovao i gasio se, ali pretpostavljam da je hteo samo malo da se odmori jer sam mu zadavao razne zadatke. Na internetu sam tražio podatke koliko je Srbija napredovala u odnosu na druge zemlje, koliki nam je suficit i sl, a potom sam sve to računao na kalkulatoru, sa čim ovaj telefon nije mogao nikako da se izbori – objasnio je Vučić i rekao kako će morati da se vrati na svoj stari telefon.

Kako nezvanično saznajemo, ruski proizvođač smartfona kojeg poseduje Vučić, otpustio je svoje vodeće inženjere i postavio oglas za dovođenje novih koji će morati da nadmaše sve prethodne.

Miroslav Vujović

 1. Рубљов kaže:

  вучићев СМАРТФОН из часа у час :
  – Први пут у историји Србије један мобилни телефон ( вучићев смартфон) направио селфи…
  – АТЕНТАТ! вучићев смартфон погођен каменом, сломљена му камера, кишобран – футрола за смартфон касно се отворила, а онда ју је вучићев смартфон збацио са себе…
  – Старијем моделу смартфона из линије вучићевог смартфона украли картицу и користили је у другом телефону за сајбер криминал…вучићев смартфон сам написао поруку и проследио је свим мобилним оператерима : Само зато што сам му ја брат…( додуше, полубрат, брат по софтверу, али не и по хардверу…)

 2. scoby kaže:

  А možda je za napajanje ruskog ”pametnog telefona” neophodan onaj prethodno poklonjeni akumulator za MIG-a?

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Pribojavam se nesto. Sad kad je veliki premijer poceo da ispituje i sumnja u ,,smartnost” svog telefona, da ne pocne, daleko bilo, da to isto proverava kod ovih oko sebe! Ode vlada ocas!

 4. neko kaže:

  nemam smartfon sa budilnikom, a i da imam sta ce mi?

 5. sremica kaže:

  Neka i njega obuči neka od onih kamenjarki sa peska ili samo kamila… kamilje mleko je veoma zdravo!

 6. voya montoya kaže:

  Ma naložio ga podacima ko četvrtu peć u Smederevu.!

 7. Pulicer kaže:

  A uz koju melodiju ga je probudio? Možda Kaljinku, ili mu smartfon ima prozapadni ukus za muziku

 8. Ariela kaže:

  Ja sam cula al dal je istina ne znam…uz telefon je dobio i one cipele sto nemaju vrh pa se u njih ubaci tel podigne noga i pravi selfi…i on se tu zaneo malo a i ovi svi navalili da se slikaju s njim, jer nije sala niti mala stvar imati fotku zajednicku, i tel se slogirao…samo da ne crkne nacisto al velim rus je to pa moze svasta da izdrzi…

 9. Sp kaže:

  Ako stavi svoj novi smartfon u mikrotalasnu, može da se vrati kroz vreme.

 10. celtic kaže:

  Vidi, stvarno Yotaphone na slici. Njuzovci, drago mi je da imate veze u bezbjednjačkom andergraundu, jer je očito da vas je obezbjeđenje pustio da slikate ovaj telefon iz ruke Aleka Prepodobnog.

 11. Majke mi.. kaže:

  Krivo , savim krivo ,kakav budilnik ,to je INSTANT TEŠKO NAORUŽANJE, sve sa balističkim raketama, i platformama za lansiranje…Alek Veliki i Medvedev su uspešno zavarali susede i celi NATO !..

 12. Mikori kaže:

  Dobro jutro Vucicu.

 13. Mikori kaže:

  Poznati pametni telefoni iz Rusije…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *