Odluku o izborima doneće sam, bez pritisaka i uticaja bilo koga sa strane, čim se vrati sa konsultacija u Briselu
njuz-autor

AUTOR: MarkoKovac

15. okt. 2015

Premijer Vučić sam odlučuje o prevremenim izborima u Srbiji čim mu potvrde iz Brisela

BEOGRAD, 15. oktobar 2015, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će odluku o prevremenim parlamentarnim izborima u Srbiji doneti uskoro i da će to biti teška ali samostalna odluka Brisela.

– Eventualni prevremeni parlamentarni izbori su unutrašnja stvar Srbije. Odluku o tome da li će ih biti ili ne doneću sam, bez pritisaka i uticaja bilo koga sa strane, čim se vratim sa konsultacija u Briselu – rekao je predsednik srpske vlade pred odlazak u prestonicu Evropske unije.

Premijer Vučić je uveren da će evropski zvaničnici imati razumevanja za njegov stav i da će mu dati zeleno svetlo da potpuno sam donese tako tešku odluku.

– Kada sam došao na mesto premijera Srbije, znao sam da su preda mnom brojne teške i bolne odluke Brisela, a koje prethodna vlast nije bila spremna da samostalno donese. Ja sam ih odlučno donosio iako nije bilo lako, svaki put kada bih dobio takvu direktivu sa zapada. Zato sam i došao i ne stidim se da to kažem. Međutim, ova sad odluka je toliko teška da sam spreman, ako ne budem mogao da je donesem, da podnesem neopozivu ostavku što će svakako dovesti do novih izbora pa nek onda Brisel vidi ko će ubuduće da donosi njihove teške odluke – izjavio je premijer.

Marko Kovač

 1. ethanol kaže:

  Obogatim se ja pošteno neki dan, pa dajem ostavku i u gubitku na vidiku vama poklanjam samo 24 milijardi evra javnog duga.
  MMF će osugurati budućnost vaše dece.

 2. voya montoya kaže:

  Pa onda će izbori i za većeg Gradonačelnika,ovaj je i ovako mali apeks…

 3. misterx kaže:

  Preporuka iz Brisela je da raspise referendum o raspisivanju izbora

 4. Рубљов kaže:

  Немој, билмезу, ништа сам да одлучујеш, довољно је да се сам убијеш…

 5. milan (nisam odavde) kaže:

  Ne razumem, moram priznati da sam malo zbunjen! Mislio sam da je potreban dogovor sa Pristinom, pa tek onda sledi odobrenje Brisela, ako se saglasi Berlin!

 6. Saša kaže:

  Ali ovo uopšte nije “vest u ogledalu”, ovo je potpuno istinito!

 7. Баш Рђа kaže:

  вучић одлучује, ха ха ха, па он се не пита ни кад ће да пишки, ономад су га заборавили ови из Бри-села 14 сати, *мал се не унереди, али је јуначки издржао, дивим му се ментално и физички!

  1. scoby kaže:

   Ali je zato na dobrom putu da dostigne korejanskog lidera koji uopste ne ide tamo gde i Car ide peske.

   1. Баш Рђа kaže:

    Овај “наш” као да има хроничну дијареју, запушио је све Те-Ве канализације.

 8. mixon kaže:

  Naš premijer…tragičan, neshvaćeni, samopožrtvovani heroj…čuje se lelek njegove majke, sve do Saudijske Arabije i Devičanskih ostrva

 9. milan (nisam odavde) kaže:

  Sta je sad zapeo na tih sezdeset minuta, kad sve ostalo prihvata bez pogovora?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *