nazad na vrh

Premijerka Brnabić završila sa obavezama za ovaj mandat

Premijerka Ana Brnabić je pojavljivanjem na Paradi ponosa završila svoj radni dan i sve obaveze za ovu godinu i ide na odmor do sledećeg prajda, javljaju izvori iz vrha vlasti. Brnabić je naporno radila čitav današnji dan kako bi pokazala da je Srbija sigurna zemlja za sve ljude, nezavisno od pola, starosti i seksualne orijentacije.

– Nisam se ovoliko pojavljivala na televiziji još od prvog dana kada sam postala premijer. Drago mi je da moje proglašenje za premijera nije uzaludno, a to pokazuju i ovakve situacije kada na svakih otprilike godinu dana, treba da se pojavim na televiziji povodom promocije različitosti, kaže se u saopštenju premijerke.

Građani misle da je mesto premijera bitna pozicija u društvu i nadaju se da neće zaboraviti Anu Brnabić do sledećeg pojavljivanja.

– Kada se premijerka pojavila na TV-u danas, na trenutak sam se zapitao “ko beše ovo”, ali sam se brzo setio. A rekli su da će biti u senci predsednika i da je marioneta. Današnji dan pokazuje da to nije tako, kaže jedan od zadovoljnih građana.

Stručnjaci se slažu da povećanje broja prajdova od 100 posto ne bi bilo moguće da je na čelu države neko drugi.

– Premijerka je zaslužila svoj odmor, i ne bi trebalo da je vidimo do septembra sledeće godine. Ovo je dan zbog kojeg je izabrana, i nadam se da Evropa gleda kako Srbija hita velikim koracima jednom godišnje ka napretku i uključivanju svih njenih građana, pa bili oni i premijeri, u društvo, kaže naš poznati sociolog i svedok promena Ratko Božović.

Kako se nezvanično saznaje, premijerka je izrazila nadu da će građani “pamtiti njene reči o uključivanju, toleranciji i onoj trećoj bitnoj stvari još dugo, dugo, do sledećeg pojavljivanja u vestima.”

Viktor Marković

  1. Ako se ne javi niko,ja cu.

  2. Ode Ana u istambul da gleda srpske Srbe protiv slovenackih Srba.

  3. Samo budala moze se ponositi necemu sto nije normalno za ljuski rod

  4. Kad pre prodje stotinu dana…?!!

  5. Ovde nije problem sexualno opredeljenje, vec moralno.

  6. A da nece mozda da ode na trudnicko bolovanje?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix