njuz-autor

AUTOR: urednistvo

31. dec. 2011

Prevremeni izbori za Skupštinu grada Beograda večeras na otvaranju mosta preko Ade

Građani će pre zaokruživanja glasačkog listića preći most i uveriti se u njegovu veleleprnost, poručuju iz izborne komisije

BEOGRAD, 31. decembar 2011, (Njuz) – Prevremeni izbori za Skupštinu grada Beograda biće održani u noći između 31. decembra i 1. januara 2012, a biračka mesta nalaziće se na novootvorenom mostu preko Ade Ciganlije, saznaje Njuz.

– Pre glasanja, birači će biti upućeni da pređu novi most i uvere se u velelepnost ovog grandioznog zdanja, koje će te večeri po prvi put biti otvoreno za saobraćaj. Dok birači budu prelazili most, na nebu će blještati vatromet, a kamere CNN i Discovery kanala će uživo prenositi atmosferu sa najlepšeg mosta u Evropi. Birači će biti dočekani sa konfetama i šampanjcem, a nakon silaska sa mosta tu će biti postavljeni štandovi sa izbornim jedinicama na kojima će moći da glasaju – stoji u saopštenju izborne komisije.

Tokom ovih izbora na mostu biće strogo poštovana pravila predizborne tišine, te nigde u krugu od pet kilometara oko mosta ne smeju biti nikakvi plakati sa imenima političara, da bi izbori bili nepristrasni i da ne bi bilo nekakvog uticaja na birače.

Pravo glasanja na ovim izborima imaće svi punoletni građani Beograda koji prethodno budu prešli preko novootvorenog mosta preko Ade. Sam proces glasanja biće u skladu sa svim evropskim standardima, poštujući pravila demokratije i transparentnosti glasačkog procesa. Providne izborne kutije biće postavljene na kraju mosta, kako bi građani Beograda imali što lepši pogled na reku kroz njih.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, naredni izbori za gradsku skupštinu mogli biće održani prilikom otvaranja kineskog mosta Zemun-Borča.

Istok Pavlović

 1. Jelena kaže:

  Bravo!

 2. celtic kaže:

  Providne izborne kutije, to je prava transparentnost!!!!

 3. ariela kaže:

  ZIVEO MOST NA ADI 2012!…a za “srecnu” novu malo ce se pricekati dok ne prodje kriza…

 4. Tetka kaže:

  “Providne izborne kutije biće postavljene na kraju mosta, kako bi građani Beograda imali što lepši pogled na reku kroz njih.”!!!

  Иначе, не пишете ништа да ће бити дозвољено точење алкохола?! Шта ако неко неће за нову годину да се напије, него неко други дан?! И, да ли то значи да дозвољавају и секс за новака и за божић?

  1. Ђеки kaže:

   Дозвољавају, али само с Невеном или с једним од његових шест двојника, који су у стању да за једну ноћ задовоље све Београђанке…

 5. scoby kaže:

  Obzirom na to kako je smandrljana hidroizolacija mosta, kroz 30 godina na istom mestu pravice jos lepsi i jos stariji most (isti slucaj kao sa Gazelom).Taman da protekne toliko vremena da odjilas zameni mesto sa mrkonjom.

 6. Milos kaže:

  Nije pošteno, za glasače sa kraja mosta oni moraju prvo da glasaju pa tek onda da uzivaju u mostu. ili će glasatikad se vrate pa će dvaput uživati.
  Svakako nije u redu, ako mozete intervenišite kod Gradonacelnika dok još nije napravljen propust.

 7. Lidija kaže:

  Most je prelep. Sta ima veze ako je i tempiran pred izbore, bar je sagradjen. Za razliku od nekih virtuelnih gradjevina koje su pred izbore zapocete, a nakon izbora iscilele u moru laznih obecanja.
  A sto se popravke tice, svi mostovi se popravljaju, svaku gradjevinu ruinira vreme…

 8. Jordan kaže:

  Siroka narodna narodna masa (citaj: biraci), bi najsrecnija bila, da se te providne kutije napune domacom savskom vodom i u svaku ubaci po jedan skupstinski som.
  I onda, narod prolazi, razgleda kutije i bira soma koji mu po volji, a mogla bi i neka corba da se zamuti.

 9. Aleksa kaže:

  A to sto je snimak o gradjenju mosta emitovan na kanalu Discavery u okviru serijala “Vrhunsko graditeljstvo”, to ne pominjete. Eto, taj snimak je vecan.
  Sto se tice uticaja mosta na izbore, uticaj je mnogo siri – proteze se na celu planetu. Jer ce mnogi mozda izabrati da sagrade isto takav most.

 10. Drina kaže:

  “…Providne izborne kutije biće postavljene na kraju mosta, kako bi građani Beograda imali što lepši pogled na reku kroz njih…”
  Hahahaha! Odlicno.
  Srecna Nova 2012.

 11. Zdravko kaže:

  Cini mi se da je odluceno da se most zove – Most na Adi, a ne Most preko Ade, kako je imenovan u ovom tekstu. Kako ce biraci da glasaju kad ne znaju tacno ni kako je pravilno ime mosta? Da li ce biti tri kutije, pa da u jednu ubacuju listice oni koji ga imenuju pravilno, a u drugu oni koji koji ga zovu – preko Ade, dok bi u trecu ubacivali oni koji su mu odabrali neko ime po svom nahodjenju.

 12. igor kaže:

  из поузданих извора:
  Tijanićevu odluku prihvatila i Vlada! Kao što nema izbora/takmičenja za Jevro song, tako neće ni biti, ZARAD ŠTEDNJE, nikakvih izbora ove godine!
  хаххаааа

  СРЕЋНА НОВА ГОДИНА, СВИМА!

 13. Babangnjida kaže:

  Ovaj mos’ je nama od dragocenosti!

 14. Babic kaže:

  Jedna gradjanka kaze :”Bila sam na otvaranju i prvi put,ovo mi je cetvrto i najlepse otvaranje.”Njena obaveza je bila da glasa za Skupstinu grada,onako kako je dobila instrukcije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *