nazad na vrh

Prijatelj iz osnovne škole preko Fejsbuka saznao da si idiot

Nekadašnji drugar šokiran tvojim Fejsbuk profilom

BEOGRAD, 13. mart 2014, (Njuz) – Drugar kojeg nisi video još od osnovne škole a imaš ga na Fejsbuku ne može da veruje koliki si idiot u međuvremenu postao, saznaje Njuz.

Više izvora je potvrdilo da školski drug, koji je sedeo u trećoj klupi do vrata levo, na osnovu svih dostupnih informacija o tebi preko Fejsbuka smatra da si apsolutni kreten.

– Meni je jasno da se osoba promeni, ali ovo je stvarno neverovatno – izjavio je tvoj prijatelj o tebi u više navrata – Mnogo puta sam razmišljao da tu budalu izbacim iz prijatelja, ali mi je nekako žao – dodao je on.

Tvoj prijatelj, koji te je dodao za prijatelja prošle godine u nadi da si i dalje dobar čovek kao što te on pamti, sada kaže da “žali zbog toga” i da je “neke stvari najbolje ne proveravati”.

Stručnjaci se slažu da bi tvoj Fejsbuk profil mogao da ostavi ovakav utisak na prijatelja koji je nekada davno “za tebe mislio da si baš ok lik.”

– Pa ne, stvarno, baš je kreten – rekao je o tebi naš eminentni stručnjak za društvene mreže Dragan Varagić.

Prema poslednjim saznanjima, to što si upravo okačio na svoj zid uopšte nije pomoglo da tvoj prijatelj, sa kojim se nikad nisi zapravo ni družio nešto posebno, promeni mišljenje o tebi.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Nemam gejbuk profil i ponosim se tim. Viktore, odličan tekst.

  2. ja nikog ne mogu da savatam od mojih drugara iz osnovne gde je taj narod pojma nemam i kad sam se pozalila jednom prijatelju lepo me utesio: Kaze cuti zeno otkad si ti izasla iz osnovne pomrlo to…au ebote…gora sam od Krkobabica izgleda…

  3. ,,Prijatelj je covek za koga uvek mozemo biti sigurni da ce na nas racunati.”

  4. Na zalost i ja sam tek preko TV-a saznao koliko su nasi politicari idioti.

  5. :-)

    Nema facebook komentara?!
    :-)

  6. Nekim ljudima je mnogo bolje da daju OGLAS i napišu ”glup sam”, nego što otvore FB i to definitivno dokau.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix