Hrkanje je bilo toliko glasno da je ometalo čak i radove brusilicom
njuz-autor

AUTOR: MarkoKovac

05. feb. 2016

Prijavio komšiju zbog glasnog hrkanja koje mu je smetalo prilikom renoviranja stana

SURDULICA, 5. februar 2016, (Njuz) – Mitar Golubovski (42), pekar iz Surdulice, odlučio je da prijavi svog prvog komšiju zbog ustaljenog glasnog hrkanja koje mu je smetalo da u miru i tišini renovira svoj dvosobni stan.

– Rešio sam da svoj stan adaptiram u pekaru. Za taj ozbiljan građevisnki poduhvat je potrebno dosta strpljenja i koncentracije. Međutim, kada god bih krenuo da burgijam po sobi začuo bih jako uznemiravajuće tonove. U početku sam mislio da mi je mešalica za malter malo zaribala, međutim kada sam i nju ugasio uspeo sam da tačno identifikujem neprijatne zvukove. Bilo je to hrkanje iz susednog stana – požalio nam se Mitar.

Kako nam je rekao ovaj dobronamerni Surduličanin, prvo je pokušao da se dogovori sa komšijom da ovaj problem reše na civilizovan način, međutim kako se hrkanje nastavilo, naročito noću – u jeku njegovih građevinskih radova u stanu, bio je primoran da se pozove na novi zakon o stanovanju i održavanju zgrada te da prijavi komšiju nadležnoj instituciji.

– Zamislite samo koliko je to hrkanje bilo iritantno i dekocentrišuće kada ja iz tri puta nisam uspeo da brusilicom isečem armaturu nosećeg zida na pravom mestu. Zaista nisam imao izbora osim da ga prijavim za neodgovorno i nekolegijalno ponašanje – rekao nam je Golubovski.

Marko Kovač

 1. Ja sam kaže:

  Dajte puno ime i prezime tog komsije.
  Garant ne radi u drzavnim preduzecima cim spava kod kuce.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pekaru bi bilo bolje da ne ,,cacka mecku” i ne budi komsiu, nego ode kod Naprednjaka da vidi za neko ministarsko mesto. Upravo su jednog zanatliju otpustili pa mu se mozda posreci. A ako probudi komsiju, pa ovaj jos izadje na glasanje, nista od te renovacije nece da bude (kao ni od nelegalne rekonstrukcije kuce ministra Tasovca). Zato mu je najbolje da pusti komsiju da spava, saceka da prodju izbori, pa se onda ponovo baci na radove!

 3. Zoin Mihailo kaže:

  Mladi bračni par koji radi na povećanju nataliteta u svojoj zgradi, svojoj ulici, gradu i Srbiji prijavio je komšiju koji renovira stan i komšiju koji hrče da ih dekoncentrišu dok vode ljubav.

 4. voya montoya kaže:

  Svi bre u Srbiji restaurišu,al slabo restituišu i onani,onana…Samo petokraka se vratila,heineken danas,sutra Rusi,a prekosutra domaći restauratori…Levaci ili levičari ,videćemo…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *