Vesti o Velikom bratu je moguće izbeći samo na jednom mestu - u Velikom bratu
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

25. sep. 2015

Prijavio se za Velikog brata da bi pobegao od rijalitija na televiziji

BEOGRAD, 25. septembar 2015, (Njuz) – Jedan od učesnika Velikog brata, rijalitija koji se trenutno emituje na televiziji B92, priznao je svojim prijateljima da se prijavio u ovaj šou jer želi da pobegne od velikog broja rijalitija na televiziji. 

– Ne smem da vam kažem o kom se učesniku radi jer bi mu pretila diskvalifikacija. Još dok su se emitovali Parovi na Hepi televiziji bio je jako ljut, stalno je komentarisao da ne može da se živi od rijaliti zvezda i medijske fame koja prati ovakve programe. Prestao je da čita novine kako bi izbegao vesti o njima, ali nije mogao da se izoluje od svojih ukućana koji redovno prate ove programe. Najava da će, u isto vreme, tri rijalitija biti emitovana na televizijima sa nacionalnom frekvencijom je bila kap koja je prelila čašu i naterala ga da se prijavi u Velikog brata – ispričao nam je blizak prijatelj ovog takmičara.

Po njegovim rečima, vidi se da mu je izolacija od ljudi koji prate rijaliti programe prijala, da je mnogo veseliji i opušteniji. Obećava i da će glasati za svog druga kako bi mu omogućio da što duže ostane u kući Velikog brata i tako, u potpunosti, povrati svoj duševni mir.

Bojan Savić

  1. Рубљов kaže:

    И ја не могу да живим од ријалити програма и медијске фаме која их прати тако да ћу гласати за овог момка.Знам ко је у питању, био сам уплашен када га је велики брат позвао у собу и питао га да ли прати ријалити програме ван куће великог брата.Да бих сакрио његову збуњеност а збунио великог брата да, збуњен, не примети како мој омиљени учесник врда са одговором, послао сам поруку заједно са гласом подршке која је одмах прошла кроз кајрон : “Он обожава да гледа ријалити формате зато се и пријавио за ВБ, као и због секса пред камерама, али не са прекривачем већ са неком девојком, прекривачи га нису никад привлачили када су у истој просторији и девојке, а кад нема девојака…Зато сви гласајте за њега и победимо огавне ријалитије…

  2. real kaže:

    Ovo je Luca 100% :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *