njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

27. mar. 2014

Princ Vladimir zapretio da će poslati svoje zmajeve na dvorac prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića

Aleksandar Karađorđević najavljuje da će braniti zidine dvora

Aleksandar Karađorđević najavljuje da će braniti zidine dvora

BEOGRAD, 27. mart 2014, (Njuz) – Prognani princ Vladimir zarekao se na osvetu, zapretivši pritom da će se vratiti sa svojom vojskom robova i osvojiti dvorac glavešine dinastije Karađorđević, princa Aleksandra nakon što je prestolonaslednik odbio da mu usliši želju i ustupi mu na korišćenje jednu sobu u dvorcu, saznaje Njuz.

Vladimir, sin Kraljevića Andreja koji je vladao južnim krajevima kraljevstva pre strašne kataklizme 1945. koja je pogodila celo kraljevstvo, tvrdi da je već sedam puta slao svoje pismonoše prestolonasledniku Aleksandru i da je svaki put bio ismejan.

– Ja možda i važim za mirnog i staloženog čoveka, ali ko me uvredi sedam puta, osetiće moj gnev, kaže za Njuz princ Vladimir. -Sakupiću vojsku robova kojima ću biti kao majka, othraniću moje zmajeve da porastu veliki dok klepet njihovih krila ne bude sejao strah i trepet nad Dedinjem, i žaliću se svim medijima – zapretio je princ Vladimir.

Aleksandar Karađorđević, koji je do svog trona došao nakon bespoštedne bitke sa birokratijom i lobiranja u kome je nastradalo na stotine hiljada evra, kaže da će svim silama braniti svoj dvorac.– Takve smešne pretnje bi možda mogle da zastraše nekog manjeg vlastelina, ali Vladimir zaboravlja da ima posla sa najmoćnijim klanom koji je ikada vladao prostranstvima od Senjaka do Topčiderske zvezde. Ako i samo pokuša da napadne naše zidine, naš odgovor će biti strašan poput nenajavljene državne inspekcije – izjavio je princ Aleksandar uz pomoć zvaničnog dvorskog prevodioca.

Kako nezvanično saznajemo, i drugi klanovi dinastije Karađorđević su reagovali na ovu najavu rata i tvrde da će se uključiti u sukob oko prestola ako do njega dođe.

Viktor Marković

INSPIRACIJA: Rat Karađorđevića zbog novca i dvora

 1. MRVOjed kaže:

  Nisu obavesteni da je 16. marta izabran novi kralj?

 2. Perica kaže:

  A jel smo mi sada kraljevina? Ne znam, nisam obavešten. Ako jesmo, onda u redu. Ako nismo, sretan put, Karovići i Đorđevići, vladara imamo i više nego dovoljno!

 3. aleksandar kaže:

  Vlado ovaj il onaj, nema veze dok su to Mordor i orke.

 4. Zdravko Colic Ex Herbiko kaže:

  Muzika za atmosferu i litosferu

  http://www.youtube.com/watch?v=LgfPYetWWJw

 5. Jela kaže:

  Samo da ne bude “drakaris!”.

 6. Jelena kaže:

  Čitam komentare na originalnu vest u Blicu, napljuvaše svi Karađorđeviće, a ovamo svi drhte od iščekivanja kada će engleska princeza da se porodi, plaču za poginulom Dijanom, i sl. Uvek nam tuđe govno lepše smrdi, zato smo i tu gde smo. Evo nam sada kralj Aleksandar, ali Vučić, plakaćemo mi za ovima jednog dana.

  1. drLaki kaže:

   Pa covek bi kod nas crko` od gladi kada ne bi imao prevodioca.

 7. pups kaže:

  Za 11,5 miliona izgubljenih evra princ Đorđe robovlasnički ”kara” i na trulo i na buđavo po ”dvorcima belim”.
  (Engleski jezik postaje alat kojim se dominantna klasa služi za ugnjetavanje potčinjene klase i robova.)

  Egipćani su uz pomoć robova gradili piramide i sarkofaže, redovno gubili ratove protiv Hitita, i svi su nestali. (Videti ”Hittite Empire” i ”Hattusa”.)
  Rimljani su retkim robovima poklanjali slobodu i bogatstvo za ”zasluge”, ali ovi su postajali još veći robovlasnici i uzvraćali šibom po drugarima. I svi su nestali u dvorcima belim.

  Šetaju dve zelene srpske žabice i pričaju:
  Zelena žabica (a): Ja uvek za zmije glasno glasam…
  Zelena žabica (b): Da nam zmije ne ostanu gladne…
  Kobri sačekuši ovaj razgovor otvori apetit, pa proguta obe.

  To je i suverena slika prestolonasledničkog lidera u regionu.

 8. Арса kaže:

  Да би чланак био што сличнији наведеној инспирацији, испод слике треба да пише “Овде потпис” :-)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *