Menadžment u pravilnom jedenju Mančmeloua rezervisan je za master studije
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

02. mar. 2019

Privatni fakultet uvodi smer „Menadžment u pravilnom otvaranju Mančmeloua”

BEOGRAD, 2. mart 2019, (Njuz) – Fakultet za angažovanu jurisdikciju i nomenklature iz Beograda od ove godine uvodi smer koji će se baviti menadžmentom u pravilnom otvaranju kutije Mančmeloua, najavili su iz rukovodstva ove visokoškolske ustanove.

Direktor fakulteta Obrad Stojković kaže da su se na ovakav potez odlučili nakon rasprave koja se na društvenim mrežama povela oko načina na koji se pravilno otvara pakovanje Mančmeloua.

– Osoba koja je okačila sliku svog stila otvaranja Manč ambalaže pokrenula je lavinu komentara, među kojima je bilo dosta amaterskog tumačenja ove egzaktne oblasti. Na našem novom smeru studenti će učiti kako da ovladaju veštinama pravilnog otvaranja kutije Manča, ali ne samo to, već i kako da druge edukuju da vladaju ovom tematikom za kojom već sada postoji ogromno interesovanje – kaže direktor Stojković i dodaje da je u 21. veku “blam ne znati pravilno otvoriti Manč ambalažu”.

– Školovanje na ovom smeru trajaće tri godine, a ko želi da pređe na master studije, moraće da završi i četvrtu godinu na kojoj će glavni predmet biti “Menadžment u pravilnom jedenju Mančmeloua”. Pravilno jedenje Dabl Manča je tema kojom će se baviti samo budući doktori – objasnio je direktor ovog privatnog fakulteta i dodao da će postojati i opcija prebacivanja sa smera koji se bavi menadžmentom u pravilnom jedenju napolitanki, na novi smer, samo što će studenti morati da polože nekoliko diferencijalnih ispita jer je, kako kaže, jedenje Manča ipak svet za sebe.

Iako je interesovanje za ovaj smer veliko, neki od budućih brucoša kažu da još uvek nisu sto odsto sigurni da će izaći na prijemni ispit jer, kako kažu, ne žele da menjaju svoj običaj otvaranja Manča, koji su im prenele još njihove bake.

Miroslav Vujović

  1. Djura kaže:

    Brka mi deluje ozbiljno!

  2. Bane A kaže:

    Kad se uvede smer “pijenje vode iz MorAve”, vidim ko ce tu da doktorira.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *