Privedenom mladiću ovo nije prvi put da Vučićev spot ne odgleda do kraja
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

22. mar. 2017

Priveden mladić jer je preskočio Vučićevu reklamu na Youtubeu

ZRENJANIN, 22. mart 2017, (Njuz) – Dvadesetčetvorogodišnji D.K. iz Zrenjanina jutros je priveden zbog toga što sinoć nije odgledao do kraja Vučićev spot na YouTube-u.

Policija navodi da je ovaj Zrenjaninac nije sačekao da se predsednički kandidat vladajuće koalicije i aktuelni premijer pojavi u spotu, već je posle samo sekundi iskoristio opciju „skip“. Kako Njuz saznaje ovaj mladić je vrlo brzo, nakon ispitivanja, pušten iz pritvora.

Srpska napredna stranka je optužila D.K. da po nalogu kandidata starog DOS-a ne gleda Vučićeve spotove do kraja.

– Svima je jasno da su kandidati starog DOS-a direktni nalogodavci i da stoje iza postupka ovog mladića jer privedenom D.K. ovo nije prvi put da ne pogleda premijerov spot do kraja. Prema našim saznanjima on nikada nije pogledao nijedan od četiri spota već je išao na skip čim bi mu se ukazala prilika, što je još jedan pokazatelj mržnje koju stari DOS gaji prema Aleksandru Vučiću – stoji u saopštenju SNS-a.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović smatra da nije u redu da bilo ko ne pogleda svaki Vučićev spot do kraja.

– Nije mi jasno kako neko može da ne ceni trud koji je uložen u snimanje tih spotova. Premijer jedva stiže da vodi kampanju, možete samo da pretpostavite koliko mu je bilo teško da nađe malo vremena za snimanje spotova i onda posle svega dođe neko tako bezobziran i ne želi da odgleda spot duže od pet sekundi. Mislim da bi ljudi poput D.K. ako imaju barem trunku morala i savesti, morali da se stide svojih postupaka – istakao je on.

Stefanović je naglasio da Vučić nikada nije preskočio kraj spota nijednog svog protivkandidata, dok oni od prvog dana kampanje samo vrebaju priliku da ne pogledaju u celosti njegove spotove.

Soko Sokolović

 1. nixi kaže:

  možda je nesrećni mladić procenio da bi dalje izlaganje video materijalu rezultiralo neočekivanom posetom Jovanova!

 2. Ja sam kaže:

  Strasno!!!
  U ovoj zemlji su policija i pravosudje pali na najnize grane.
  Uhapsiti coveka zato sto nije odgledao spot do kraja pa ga posle toga pustiti.
  Pitam se ko stoji iza njega? Koja je to sila koja radi protiv naseg prepostenog premijera?
  Da se ja pitam ja bi tog D. K. obesio za onu stvar ( ako citate Informer znate na sta mislim), i poredjao ga pored ,,sto muslimana za jednog Srbina” sto onomad rece nas mirotvorac i lepotan Aca.

  1. bojan kaže:

   Ti si poverovao u ovo? E to je strasno!!

   1. Ja sam kaže:

    A ti si bas poverovao da sam ja poverovao!?!?
    Strasno strasno!!!

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa njegovo vreme na televizijama je 10:1, u odnosu na druge kandidate čak je i na ,,antinjegovim tv” 2:1, sasvim je logično da SNS očekuje da i na svim drugim medijima bude u toj srazmeri!

 4. zivorad stankovic kaže:

  Nemojte vise molim vas!

 5. Ma kaže:

  Poznat mi je taj slucaj, zaboravili ste da napomenete da mladicu jos nije vracen mis jer je zadrzan kao sredstvo izvrsenja krivicnog dela. Covek ostaje da koristi kompjuter samo preko tastature jer nema novca da kupi novi il bar polovan mis posto je stekao doktorat na drzavnom fakultetu i naravno nema posla jer se pravi puno pametan gde god ga prime da radi.

 6. Sp kaže:

  Ima sreće što ga Vučić lično nije “priveo”. Navijači znaju zašto.

 7. Slosko kaže:

  Vraca knjigu u biblioteku u radno vreme? Paa neverovatno ja mislio on stalno radi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *