nazad na vrh

Priveden muškarac zbog pokušaja da raširi kišobran iznad Vučićeve glave

N1
FOTO: N1

BEOGRAD, 23. januar 2018, (Njuz) – Zbog pokušaja da raširi kišobran i zaštiti predsednika Vučića od snega koji je neprestano padao policija je juče privela M.T. iz Kosovske Mitrovice. Do incidenta je došlo prilikom Vučićevog razgovora sa novinarima na ulici, ali je teže posledice po imidž predsednika sprečilo obezbeđenje zahvaljujući čijoj reakciji glava prvog čoveka države ostala mokra.

U izjavi koju je nakon privođenja dao policiji M.T. je naveo da je instiktivno reagovao pošto nije mogao da gleda kako Vučić stoji mokar na snegu i da mu nije bilo jasno zbog čega niko od ljudi koji su u njegovoj pratnji nema kišobran ili kapu. On je dodao da se uplašio za zdravlje predsednika, kao i da nije razmišljao o tome kakve bi posledice po Vučićev rejting mogao da ima njegov snimak sa kišobranom dok pada sneg.

Ministar policije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović istakao je da ovaj bezumni pokušaj zaštite Vučića od snega nije slučajnost i optužio je predstavnike opozicije da pričama o kapama i kišobranima “crtaju metu na čelu” predsedniku.

-Protiv Vučića se vodi bestijalna kampanja i opozicija se prosto utrkuje u tome ko će pre da istakne kako je on gologlav kada padaju kiša ili sneg, dok se njemu oduzima pravo da u medijima objasni zbog čega nikada ne nosi ni kapu, ni kišobran. Pripadnici opozicije svakog dana prosipaju mržnju protiv Vučića zbog toga što oni, kada su bili u prilici da budu bez kišobrana na snegu, nisu imali hrabrosti za taj potez – istakao je Stefanović.

Predsednik Vučić nije želeo da daje komentare o incidentu i najavio je da će svoj stav o ovim događajima izneti za sedam dana prilikom gostovanja na jednoj privatnoj televiziji.

Soko Sokolović

  1. Da, to je junak koji se 4 puta rukovao sa Trampom bez vađenja glave iz Trampovog dupeta, a to mu je Tramp dozvolio samo gologlavom, nikako sa kišobranom!

  2. Vučić na taj način krije veliku tugu u očima. Vrhunska kamuflaža, nebo plače, a on roni suze devojačke.

  3. Što nisam ptica koja se dobro najede , slobodno leti i dobro pogadja .

  4. Nema opravdanja! Streljati izdajnika!

  5. Umesto ROSA ,pao SNEG…??!!

  6. Kako je uopšte i pomislio da ga spreči da se žrtvuje i dobije prehladu zbog kosovslog naroda.

  7. Veliki Vođa kišobran koristi samo u odbrambene svrhe. Kao što smo videli u Srebrnici je korišćen pancir kišobran za odbranu od kamenja, proivodnje ”Mile Dragić” , model M016.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix