njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. dec. 2012

Privedeni džeparoš iz autobusa tvrdi da je reč o političkom hapšenju

Mladi političar smatra da je reč o progonu njega i njegove porodice

BEOGRAD, 25. decembar 2012, (Njuz) – Filip M. (27), član jedne parlamentarne stranke, koji je ovog vikenda priveden zbog džeparenja putnika u autobusu broj 50, izjavio je danas da je reč o političkom hapšenju, saznaje Njuz.

On je napomenuo da je ovo samo nastavak prljave predizborne kampanje koji je vođen protiv njegove stranke i njega lično.

– Već mesecima se vrši medijska hajka na sve moje stranačke kolege, uključujući i mene samog. Ovo nije prvi slučaj da država pokušava da se obračuna sa političkim neistomišljenicima – navodi Filip i podseća da je već bio nepravedno optužen kada je u martu uhapšen zbog obijanja trafike na Karaburmi i prošle zime zbog krađe “Prve pomoći” iz parkiranih vozila u Mirijevu.

– Posle prvog hapšenja sam pomislio da je možda reč o grešci, ali treće hapšenje u poslednjih godinu dana mi već govori da je reč političkom progonu mene i moje porodice – smatra Filip, koji se, kako sam kaže svojim političkim protivnicima najviše zamerio kada se istakao u lepljenju plakata na gradilištu u Kumodraškoj ulici.

– Ako se ovako obračunavaju sa nama političarima, kako tek obični građani mogu da se osećaju – pita se Filip i navodi da neće dopustiti da ga država zaplaši i da očekuje podršku svoje stranke.

Marko Dražić

 1. Stanarević kaže:

  Bravo!
  Očekivao sam ovakav članak posle serije oglašavanja pohapšenih lopuža.
  Sad će moći kao Moša Pijade i ekipa da nastavi sa subverzivnim opozicinarenjem iz bajboka.
  Er gehört ins Gefängnis!

 2. ariela kaže:

  A stvarno…sta su se na lopove navrzli…oni su uvek bili neutralni…i pravili klasnu razliku…uvek su pljackali bogate…danas kad je kao neka pravna drzava kad je sve kao krenulo na bolje doveli su ih u situaciju da kradu i svoje komsije sirotinju ko sto su i oni…nema tu politike samo borba za opstanak…uostalom Filip kao i mnogi drugi samo kraducka jer je obican gradjanin…da je otisao u politiku…eh…gde bi mu bio kraj….

  1. Ficox kaže:

   glupander si

 3. premijer iz senke kaže:

  Kapiram da je slogan partije – Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi.
  ;)

 4. mimi kaže:

  U sretna vremena kriminalci su sedeli u poslaničkim klupama, za obijanje trafike se dobijalo ministarsko mesto. Danas su kriminalci primorani da se bave samo legalnim poslovima i plaćaju porez na isti .Posle tvrdimo da se ne radi o političkom progonu. Ovakav tretman kriminala od strane države će ga oterati u ilegalu.

 5. scoby kaže:

  Pošto je na pravdi Boga pušten iz zatvora najčuveniji srbski politički sužanj – Pravda Za Uroša, isto će se desiti i sa nepravedno utamničenim strelcem 3 gola za Italiju. Već je ispred Zvezdinog stadiona nikao prigodan grafit sa slovima visine 2 m: ”Bogdanov – politički zatvorenik!” Mali aca ne sme ostati ravnodušan na ovaj vapaj potlačenih!

 6. Polovni Buntovnik kaže:

  Jel to onaj Filip M. što je na Đurđevdanskim izborima bio na listi Nijedan Od Ponuđenih Odgovora??

 7. Leonski kaže:

  I Trajko iz Makedonije trazi istorisku odgovornost, evo vidi: http://www.tema1.net/?p=590

 8. Ja sam kaže:

  Ee, Filipe, ti si malo zaso i u tudje pasaluke, pa nije ni cudo sto si se zamerio mnogima u poziciji

  Nije ti bilo dovoljno sto si imao manopol nad crvenim zdravstvom, nego si hteo da imas glavnu rec i u naprednim javnim glasilima, pa cak i da kraduckas u saobracajnoj infrastrukturi na koridoru 50.

  Zasto, crni Filipe, udari i na opoziciju, na zute, na njihove bilborde i ostali reklamni prostor?
  Ostaje ti jedino da se vadis da si sve radio u skladu sa Zakonom o dzeparenju u javnim objektima.

 9. Malo ja sam kaže:

  Ccc,Ivice, Ivice,,,pardon …Aco,Aco…pardon…Veljo,Veljo…pardon…Dragane,Dragane…pardon…Filipe,Filipe!!!

 10. Tagore kaže:

  Pa sama slika svedoči da je uobičajeni srpski ”buđelar” u zadnjem džepu kraj stisnute guze zbog slavlja novogodišnjih praznika već bio prazan!

  Političko ispravnim jezikom mi se javi poslanik ”Rabbi Jacob” iz Smedereva:
  – Napadaju me iz moje naprednjačke stranke zato što sam lep, velik i bogat. Ne pada mi na pamet (policiji da se predam). Pa, ja sam poslanik u šest mandata – hvali se ”Rabbi Jacob”.

  Po dokazima poslanika ‘Rabbi Jakoba pijani dečak Danilo R. (ili dvanaestogodišnji Radojica), napasnik na službeni auto i begunac sa pešačkog prolaza, je imao samo 2,16 promila alkohola u krvi.

 11. Euklid kaže:

  ….bile dve pahuljice snezne, lepe…. a zubato sunce…..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *