Izgrednik je šerpe i varjače prodavao pod nazivom "Protestni set"
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

06. maj. 2020

Prodavac posuđa uhapšen zbog veleizdaje i rušenja ustavnog poretka

NOVI SAD, 6. maj 2020, (Njuz) – Privatni preduzetnik Z.T. iz Novog Sada uhapšen je kasno sinoć pod optužbama za veleizdaju i pokušaj rušenja ustavnog poretka jer je građanima prodavao posuđe na veliko i malo.

On je u poslednje vreme svojim mušterijama prodao veliki broj šerpi, metalnih činija i varjača, za koje se sumnja da su kasnije bile korišćene u protestima “Bukom protiv diktature”.

– Osumnjičeni je, kako bi pospešio prodaju, pravio pakete i posebne ponude koji su sadržali po jednu veću i manju šerpu i varjaču. Njemu nije bilo bitno za šta će ova opasna sredstva biti korišćena, želeo je da po svaku cenu ostvari zaradu, ali je indikativno to što je pomenute pakete nazvao “Protestni set” – navodi izvor Njuza iz policije.

Uhapšenom Z.T. oduzeto je svo posuđe koje je pronađeno u magacinu, a u pitanju je čitav arsenal koji je u zemlju prošvercovan ilegalnim kanalima. Takođe, policija je pronašla i nekoliko desetina velikih lonaca zapremine 50 litara, koji se po sadašnjoj kategorizaciji Vlade Srbije ubrajaju u oružje za masovno uništenje javnog reda i mira.

Ukoliko bude osuđen, njemu preti kazna od 10 godina zatvora i 650 sati društveno-korisnog rada tokom kojeg će morati da pali baklje na krovovima zgrada i transportuje ozvučenje sa jednog na drugi kraj grada.

Nenad Milosavljević

 1. scoby kaže:

  Zašto samo inicijali tog masovnog zločinca? Inicijali Z.T. jasno ukazuju da se radi o članu genocidne porodice Zepter, čijeg predvodnika Filipa je nedavno promovisao Milojko Pantić, ali na svu sreću, AV19 je prozreo tu perfidnu igru i naložio svojim toaletoidima da žestoko uzvrate…

 2. Gebo kaže:

  Metalac iz G. Milanovca je zakon, kupujte domaće šerpe imaju dobar kvalitet zvuka i materijala, uzdravlje.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Jedinu grešku je proivodjač iz Novog Sada napravio što za savetnika prodaje nije angžovao penzionera, oca ministra unutrašnjih dela!

 4. Никола К. kaže:

  Дошла маца на вратанца!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *