njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

30. mar. 2013

Produkcija Velikog brata savetuje oglašivače da šalju reklame sa motivima seksa

...

BEOGRAD, 30. mart 2013, (Njuz) – Produkcijska kuća Emoušn apelovala je danas na sve oglašivače koji planiraju da se reklamiraju u Velikom bratu, da ubuduće šalju reklame sa motivima seksa, “pri čemu bi masturbacija bila idealan ‘magnet’ za potrošače”, rečeno je iz te kuće.

Direktorka marketinga Emoušna Željka Blagojević kaže za Njuz “kako motivi golih devojaka ili masturbacije, ionako dosadne reklamne blokove mogu učiniti mnogo zanimljivijim za gledanje, pa bi samim tim i proizvodi koji se reklamiraju duže ostajali u svesti gledalaca”.

– Recimo, proizvođači šampona bi mogli da naprave reklamu gde devojka drži bočicu šampona, mućka je, a iz nje izlazi tečnost u mlazu kojom se ona potom maže po kosi. I bankari bi mogli da budu malo maštovitiji. U onoj reklami za kredite, ne vidim zašto momak službenicu banke na kraju ne bi upitao: “A može li još neka usluga, a da je vi date meni lično?”, a ona da mu odgovori “Može!” – upitala se gospođica Blagojević – Kome još može biti interesantna reklama u kojoj neko montira štedljivu sijalicu umesto da je oblizuje i kaže recimo “Palim je, a ništa me ne košta”? – dodala je ona.

– Inspiracija za kvalitetnu reklamu može se naći u običnoj peni za brijanje, kaišu za pantalone ili spreju za grlo. Dobro osmišljenim reklamama sa seksualnim motivima nestala bi i razlika između Velikog brata i reklamnih blokova, pa se gledaoci ne bi bunili kako svaki čas zbog reklama moraju da menjaju kanal – rekla je za Njuz direktorka marketinga produkcijske kuće Emoušn.

Iz Republičke radiodifuzne agencije (RRA) pozdravili su poziv Emoušna oglašivačima za pravljenje kreativnijih reklama jer su, kako su nam potvrdili iz ove agencije, i njihova istraživanja pokazala da dugačke i neinteresantne reklame ugrožavaju gledanost rijaliti programa, “što za posledicu može imati propuštanje nekih ključnih događaja sa edukativnim sadržajem po mlade koji treba recimo da saznaju kako se kaskaderi pripremaju za tačku”.

Miroslav Vujović

 1. Towelie kaže:

  ” U onoj reklami za kredite, ne vidim zašto momak službenicu banke na kraju ne bi upitao: „A može li još neka usluga, a da je vi date meni lično?“, a ona da mu odgovori „Može!“

  HAHAHAAHHHAHAHAHHAHAHAH…Oplako sam na ovo!

 2. miki kaže:

  Nema sta dobri saveti poticu od strane iskusnih.

 3. Misantropicus kaže:

  zene da masturbiraju uz trejlere Pusher filmova?

 4. jelena kaže:

  A,DRAGA NAM,I PO MALO,ZABORAVLJENA SAUMA?NEKO DA UTRCI DEVOJCI I PREKO REDA,NE SAMO ONI KOJI UVEK KOD NJE U REDU!!!!

 5. Crvenkapa kaže:

  Odličan…odličan.

  Ciganke iz Beogradskog pašaluka i okoline su bile
  5oo god. na Turcima, znaju one kako da zadrže gledanost…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *