njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. apr. 2011

Produkcija zaboravila na „Parove“

Provod zaboravljenih parova

BEOGRAD, 3. april 2011, (Njuz) – Učesnici rijaliti programa Parovi u kući provode već 187. dan jer su producentska kuća i televizija koje realizuju ovaj šou-zaboravile na njega!

Učesnici su do sada uspeli da prežive isključivo zahvaljujući dostavljačima hrane koji jedini od cele ekipe nisu zaboravili da se ovaj rijaliti i dalje emituje i koji im redovno dostavljaju hranu i ostale neophodne potrepštine.

Kako saznajemo od izvora upućenog u dešavanja, učesnici nemaju pojma koliko je dana prošlo, a vreme prekraćuju spremajući hranu i svingujući danonoćno.

– Ovaj rijaliti je u javnosti potpuno zaboravljen onog trenutka kada je sa emitovanjem počeo „Veliki brat“. Gledanost je rapidno opadala, tako da je na kraju došla do tačke kada je čak i produkcija koja ga realizuje potpuno zaboravila na njegovo postojanje. Pre nekoliko dana ušli smo u režijsku sobu „Parova“, a tamo su svi sedeli i gledali uživo scene kopulacije dvoje ukućana u „Velikom bratu“ – rekao je za Njuz izvor blizak produkciji.

Učesnici za sada ništa ne sumnjaju, ali im već postaje čudno to što već nedeljama niko nije izbačen napolje. Problematično postaje i ponašanje pojedinih ukućana koje smeta ostalima. Tako Peđa D Boj sve češće vadi svoj polni organ i treska njime o stolove u kući, a Ivan Gavrilović po ceo dan priča kako su ga devedestih pokrali 2 Unlimited i od njegove pesme 200 na sat napravili planetarno poznatu „There’s No Limit“.

– Situacija još nije alarmantna jer učesnici imaju dovoljno hrane i još nisu iskoristili sve kombinacije u svingovanju, ali svakim danom se ti resursi smanjuju i pitanje je trenutka kada će učesnicima postati dosadno i kada će poželeti da izađu napolje. Produkcija hitno mora da interveniše i okonča rijaliti ukoliko ne želi da dođe do nekog incidenta ili razvoja polno prenosivih bolesti u „Parovima“ – zaključio je naš izvor.

Ovo nije prvi put da producentske kuće zaborave na svoje rijaliti programe. Sličan slučaj bio je, naime, sa emisijama „Menjam ženu“ i „48 sati svadba“, koje su dugo emitovane upravo zahvaljujući tome što su realizatori zaboravili da ih imaju u programskoj šemi, tako da je emisija „48 sati svadba“ prerasla u format pod nazivom „48 godina svadba“, a kroz emisiju „Menjam ženu“ prodefilovalo je 80 odsto supružnika iz ruralnih krajeva Srbije.

Nenad Milosavljavić

 1. Сердар Сима kaže:

  А шта су то Парови?! :)))

 2. Beko kaže:

  Vreme je da uđu Jovana i Željko

 3. Olja kaže:

  Kakav će biti njihov povratak u civilizaciju… Zamislite, oni nisu čuli za Libiju, a o Fukušimi da ne govorimo… A skok cene struje… To će ih dotući! Neke od ukućanki će morati da povećaju cene usluga…

 4. Ljix kaže:

  Mislim da grešiš, Olja. Te vesti ih ni najmanje neće dotući, jer tek se njih ne tiče ni Libija, ni Japan, a najmanje razna poskupljenja…
  Ali vesti o Nataši i Dači, pa o Jovani i Željku, pa o Ceci i njenom nestanku, mislim da će ih potpuno ohrabriti da besomučno pune novine i TV ekrane svojim likovima i delima…
  Nacija će imati čime da se zabavlja, po njihovom izlasku, taman do završetka Velikog brata, a ja već mogu da predvidim moguće naslove na ovim stranicama, za koje mislim da su retki vapaji preostale pameti i duha koji ima snage i volje da bar izvrgava ruglu sve moralne patuljke i nakazne pojave kod nas i u svetu.

 5. Jordan kaže:

  A sta ako su se oni u parovima toliko adaptirali, da se i oni i preodukcija plase da prekinu rijaliti?
  Mozda jednostavno niko (od njih) ne bi preziveo povrtak medju nas, koji rijaliti zivimo za sitnu kintu, a ne samo glumimo za prave pare.
  Ovo pricam, jer sam cuo da ce ova postava tamo ostati do svoje smrti, a neki i duze.

 6. Olja kaže:

  Ja sam čula, iz pouzdanih izvora, da se produkcija plaši kako će njihiv izlazak delovati na čovečanstvo… Plaše se dalekosežnih posledica…

 7. Stanko kaže:

  Ako uvedu Željka i njegovog para, šta će da radi Jovana s koferima? :))

 8. Jande kaže:

  Jadni ljudi, misle da su popularni posto ih ne pustaju kuci, a kad ih puste………….

  1. veca kaže:

   Kad ih puste mi odosmo u ”vilu”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *