njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. apr. 2011

Profesor greškom povezao autostoperku kod Plavog mosta

Stoperka koja je bila spremna da podeli troškove

BEOGRAD, 7. april 2011. (Njuz) – Pavle Savović, profesor matematike iz Niša, sinoć je oko 23h greškom povezao dvadesetdvogodišnju M.N., koja je stajala na autoputu ispod Plavog mosta na Konjarniku, misleći da je u pitanju autostoperka, saznaje Njuz. Profesor je tek u blizini Sopota otkrio da se radi o nesporazumu.

– Devojka je stajala ispod mosta i izgledala je prilično umorno i izmučeno, a kada je videla moj automobil podigla je ruku i delovalo mi je da stopira. Momentalno sam se sažalio i rešio da je povezem – priča nam Savović – Čim je ušla pitala me je “majstore, može li u stražnjicu za 15 evra?” i ja sam pristao jer sam mislio da je Stražnjica selo kod Paraćina. Bilo mi je baš drago što nudi da podelimo troškove, znam da u Srbiji to još uvek nije čest slučaj, a tih 15 evra bi mi taman pokrilo polovinu troškova do Niša.

Savović kaže da nije prošlo ni dva minuta, a da je devojka prokomentarisala kako je “baš vrućina” i skinula jaknu, iako je u kolikma bilo prilično hladno.

– Ubrzo me je pitala kad mislim da napravimo pauzu, na šta sam joj rekao da smo tek krenuli i da ćemo još malo da se vozimo. Nakon toga me je pitala da li želim da mi menja brzine dok vozim, što je bilo potpuno nepotrebno, jer mi menjanje brzina nikada nije predstavljalo problem prilikom vožnje – priča Savović.

– Kad smo stali kod naplatne rampe devojka me je upitala “može li pušenje”, što mi je bilo skroz čudno, jer u kolima držim veliku uočljivu nalepnicu “zabranjeno pušenje”, kao i svaki profesor…

Napomena #1: Glavni i odgovorni urednik Njuza Dejan Nikolić nije dozvolio da novinari završe ovaj tekst, jer je njihov humor ocenio kao banalan. Ostatak teksta možete smisliti sami i dopisati u komentarima. Hvala na razumevanju.

Napomena #2: Scenaristi Kursadžija kontaktirali su redakciju Njuza i pohvalili naš sajt izjavivši da “u poslednje vreme ima sve više tekstova koji bi mogli da uđu u njihovu emisiju”.

Istok Pavlović

Marko Dražić

 1. Mara kaže:

  A možda je ovo sudbinski čin. M.N će se verovatno proslaviti u Stražnjici, jer jedino tamo privreda ne stagnira, već cveta – i baviće se ovim poslom samo ukoliko to sama bude želela. Navijamo za nju. Svaka čast profesoru kao poštenom i odgovornom građaninu. I za njega navijamo. Dakle – da se uzmu. Hepiend je na pomolu.

  1. Serbius.maximus kaže:

   E pa Maro i ako cveta ne mirise. Pitam se sta postenom nalazacu sleduje kao nagrada?

 2. Jessy kaže:

  Čisto sumnjam da ijedna napaćena M.N ili X.Y. ispod plavog mosta u svom rečniku koristi izraz “stražnjica”

 3. Olja kaže:

  Selo Stražnjica ne postoji, ali može da posluži Stražava, Donje Brijanje, Donji Ljubiš… ima toga…

  1. Tagore kaže:

   Héhé Olja, ako ti rekam da su svetlošću tvoga muža profesori (Iskok Pavelić & Dražo Mihajlović) iz škole ‘Radoja Domanovića’ preko ‘Novoga Sela’ dogurali do ‘stražnjega’ sela Striže, hoćeš li mi verovati ?
   Google Maps with Street View sve vidi…

   1. Olja kaže:

    Na čemu si, Tagore? jesam li te nešto vređala, pa si se našao prozvanim?

 4. Jordan kaže:

  Pazi kada znam coveka kome se ovako nesto stvarno desilo.

  1. Jordan kaže:

   E, to je taj sto me disovao :)
   Rekoh da znam coveka.

  2. himalajac kaže:

   pa onda mu reci da napise kraj price

 5. Tagore kaže:

  Da nije ova autostoperka bila maloletna «Ruby-rubacuore-(kradljivica srca Berluskonija)» ?
  (Za nepoznavaoce geografije, na 6,9 Km ‘jugozapadno’ od paraćinske Crnice postoji i takozvani ‘Konjarnik’.)

  1. nemanja kaže:

   mislim da je ovde rec o konjarniku u beogradu a ne o tom jugozapadno od crnice!!!!!

 6. Sagacity kaže:

  …i kao i svaki odgovorni profesor, koji drži do principa i do svoje reči, nisam dozvolio ”pušenje u autu”. Zaustavio sam na zaklonjenom proširenju ispred naplatne rampe i time joj omogućio da izađe iz auta, ali sam izašao i ja sa njom, nema smisla da stoji sama……i dozvolio joj da……. popuši…
  Posle toga, ja sam nastavio da putujem do Niša, a ”stoperka” je ostala…kod naplatne rampe. Želela je da popuši još jednu, pa da ”stopira” natrag do Beograda…
  Dan ništa nije ukazivao na to, da će biti ”uzbudljivo”, ali ja sam se ipak vratio u Niš, pun utisaka…Zemljo Srbijo, baš te volim…

 7. Golub kaže:

  Pa, da… profesor matematike……
  Ovo se kamiondžijama ne može desiti… :D

 8. sHAKaJaada kaže:

  Uaaa UREDNIČE! (Napomena 1)

 9. Ljix kaže:

  Igrom slučaja, dvadesetdvogodišnja M.N.
  (puno ime nije poznato potpisnicima ove vesti, kao ni glavnom uredniku, ali je dobro znaju pod nadimkom Dženika Džejmsonka.
  Sva trojica su sigurna u taj njen nadimak, jer se jednom desilo da su je povezli na istom mestu, takođe greškom, kao što se to desilo i profesoru Saviću. Naivni profesor je pomislio da je M.N. odnosno Džesika, obična autostoperka, a novinari Njuza baš i nisu bili toliko naivni da pomisle da je obična.
  Oni su odmah posumnjali da je reč o studenkinji UltraGigaMega fakulteta u Beogradu, koja je pošla u roditeljski dom u Nišu, ali je propustila poslednji autobus za Niš, pa je gradskim prevozom stigla do Plavog mosta, sa namerom da se nekako dokopa Niša “na palac”.
  Tek kada su od profesora Savića saznali šta mu se dogodilo, “puklo im je pred očima” i povezali su stvari.
  Džesiki nije prvi put da izaziva zabunu među poštenim vozačima. Slično se desilo i kada su je jedne noći povezli scenaristi Kursadžija. Međutim, oni su mislili da je ona samo siromašna konobarica koja honorarno peva u jednom motelu na autoputu u blizini Niša. Kada su scenaristi Kursadžija kontaktirali redakciju Njuza, reč-po-reč, onako slučajno su se dotakli Džesike.

  A ko je, zapravo, Džesika?
  Svako ko je bilo šta drugo pomislio, osim onoga što su pomislili profesor Savić, novinari Njuza i scenaristi Kursadžija – jednostavno greše. Ona je baš to što su oni pomislili…)

  1. Jessy kaže:

   Dzesika , Dzesi…jbt to sam izgleda bila ja onomad kad mi je pukla guma! :D

 10. Tagore kaže:

  Jesse James (5. septembar 1847. – 3.april 1882.) was an American outlaw, gang leader, bank robber, train robber, and murderer from the state of Missouri and the most famous member of the James-Younger Gang.

  I tek sinoć, (oko 23 ure), ispod Plavog Mosta na Konjarniku pukla mu je guma…

  1. himalajac kaže:

   da, zamisli. Al’ bolje ure nego kure

 11. Alex00 kaže:

  …jer mi menjanje brzina nikada nije predstavljalo problem prilikom vožnje – priča Savović.

  -Kad smo se približili naplatnoj rampi, ja sam usporio, ali je ona pitala da stanem. Zastao sam, čisto jer me je interesovalo što se tako čudno ponaša, a ona me je pitala da odemo na zadnje sedišta na “čajanku”. Još je dodala da ne želi da ide dalje, na šta sam je ja pitao “Zar ne želiš u Stražnjicu?”, podigavši upitno naučare. Ona se nasmešila i rekla “Evo, možeš naprad za 30 evra” te sam ja pokrenuo auto. Ona me je tad pogledala malo upitno, ali nije ništa rekla

  Profesor dodaje da je devojka tokom celog puta skidala delove odeće i pričala čudne stvari, ali se za 30 evra nije obazirao. Na kraju, kad su se našli u nekom gradiću, ona je zatražila da izađe ne plativši mu ni taj deo puta.

  -Kada sam je ostavio, ona je prešla ulicu i dok sam ubrzavao, ona je već krenula u suprotnom pravcu. Nikada mi neće biti jasno šta je s današnjim mladima, nikad ne znaju šta žele – rekao je Savovoć

  Kako saznajemo, među drugim “stoperkama” kod Plavog mosta kruži priča da je sve ovo izmišljeno kako bi se spasao ugled profesora i prikrila poprilična zarada mlade M.N.

 12. Mihajlo kaže:

  Него, оће они да се узму?

 13. Spasilac kaže:

  E, meni se slično desilo.
  Pokupio sam devojku koja je skroz normalno izgledala, u sred dana, ispred manjeg grada. Delovala je kao da stopira do škole.
  I počela priču kako je drugarica ispalila za 1000 din. koje je trebalo da joj pozajmi. I još mi kao čita poruku od drugarice -Šta me briga, popuši nekom za 1000 din.
  Taing!
  I nastavila kako je siroče, Živi kod bolesne bake, deka u bolnici.
  A ja šta ću, nisam srca kamena….;)
  Zezam se. Ostavio je u gradu.
  Posle sam pričao drugarima i ispalo da su je skoro svi su je vozali.
  A delovala kao fino čeljade.

 14. Glorija kaže:

  Za sve su krive male plate u prosveti !

  Da je profa čitao novine …

  http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/247195/Preminuo-tokom-seksa

  (Ej, ovo ko’ da su Njuzovci pisali :))))))

 15. Don Felipe Kaetano Lopez Gonzales Martinez kaže:

  profesore evo ti jedan iz vladanja i evo ti jedan iz gaca.

 16. Asdf kaže:

  A koji je razlog različite bije komentara? Ajde da je zbog lakšeg čitanja, ali ovde su 2 žuta, pa 3 bela, pa 1 žut…

  1. Golub kaže:

   Ma administratoru sajta, koji ima sumnjive estetske kriterijume, je neizmerno dosadno… igra se čo'ek!
   Negde je stavljao i rozle…. svašta!

  2. urednistvo kaže:

   Postane zut kad ima puno pozitivnih komentara a crven kad su negativni … valjda

   1. Golub kaže:

    Ćuti kad ja lažem!!! :D

 17. Ljix kaže:

  …Pa četiri bela, pa opet jedan žut, pa dva bela, pa opet jedan žut, pa ispod njega opet jedan žut, pa tri bela… ;)

 18. zivko kaže:

  ja se slazem da neke tekstove date kursadzijama za dzabe, a neki bi mogli kod Ivana ivanovica ili Zorana Kesica :D ahahahah

 19. Alex00 kaže:

  Urednici, red je i da završite tekst na svoj način, pa da uporedimo… :)

 20. codegen kaže:

  ……„može li pušenje“, što mi je bilo skroz čudno, jer u kolima držim veliku uočljivu nalepnicu „zabranjeno pušenje“, kao i svaki profesor…

  odgovorih “naravno da ne, pusenja nikad nije bilo niti ce biti u mojim kolima”, zacudjeno me je upitala: “zasto ne iskljucivo u vasem autu?”, odgovorih joj nervozno i povisenim glasom “zato sto mi neko uvek usvinji ceo auto i posle moram da stavljam nove presvlake za sedista. ” Nista mi nije odgovorila i zbunjeno je gledala kroz prozor.

  Nakon 10 minuta upitala me je “hocemo li vise?” Rekoh joj “hah mlada damo ovo ce potrajati, ja sam ipak stariji covek sve sto radim, radim polako ali sigurno”,i sa osmehom joj odgovorih “dug je put do Straznjice” Ljubazno je savetovah da moze leci na zadnje sediste posto ce ovo biti naporno…… :p

 21. Alex00 kaže:

  Ajdeeee, nemojte biti Crnogorci, zavrršite posao… I usput otvorite novi deo stranice u kojem će posetioci samo pisati odgovore u obliku komentara na određena pitanja postavljena od strane Vas, pa da može da se ocenjuje odgovor,…,… Pitanja o aktuelnim i široko rasporostranjenim stvarima, a odgovori duhoviti…

 22. Alex kaže:

  Aj sad stvarno, završite tekst…

 23. nada45 kaže:

  O cemu vi raspravljate, cccc,svet propada a vi polemike oko profe kao da je retard ili ne ume da racuna :D

 24. Ajde vise kaže:

  Vidi, pa oni jos uvek nisu zavrsili? Mozda su autori otisli po intervju, a vratili se zadovoljni, ali bez istog?

 25. Igor kaže:

  Zavrsite tekst ako boga znate!
  Zar da zivim u neizvesnosti? Prava nocna mora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *