njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. mar. 2012

Profesor tužio učenicu za seksualno uznemiravanje

Profesor tvrdi da se učenica provokativno oblači i da ga tokom celog časa gleda u oči

BEOGRAD, 26. mart 2012, (Njuz) – Živorad Jovanovski (32), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj medicinskoj školi, tužio je učenicu L.M. (17) zbog seksualnog uznemiravanja.

U tužbi koju je predao okružnom sudu, navodi kako L.M. izgleda previše seksi u trikou koji nosi tokom časova fizičkog vaspitanja.

– Nisam u stanju da svoj posao obavljam profesionalno, pogotovu kada vidim kako L.M. preskače kozlić, ili se penje uz konopac – izjavio je Jovanovski pred novinarima. On navodi da mu se L.M. otvoreno nabacuje već na samom početku časa, kada se ispravi u vrsti.

– Takve signale, nikako ne mogu da ne primetim. Izaziva, smeši se i gleda me direktno u oči tokom celog časa. Trudim se da je ne gledam, kako ne bi mislila da reagujem na provokacije, ali teško mi je budem istrajan u svojoj nameri. Tako sam i primetio da na čas dolazi bez donjeg veša, a potvrdu i dobio na piću koje smo popili nakon nastave, kod mene u stanu.

Jovanovski smatra da je način odevanja za fizičko odavno prevaziđen, te da trikoe treba zameniti nekim širokim majicama i trenerkama.

– L.M. nije jedina koja me seksualno uznemirava, ima tu još dosta maloletnica koje ističu svoje obline bez trunke srama, čime mojim kolegama i meni otežavaju nesmetan i predan rad. Nadam se da će sud i nadležne institucije odreagovati brzo.

Uroš Bogdanović

 1. loslosiji kaže:

  pocepaj je tebra kao poziv za vojsku

  1. celtic kaže:

   Ne zbori tako, njoj je 17, mnogi su se tako ZABELAli….

 2. AndroidVesti kaže:

  A tek kad ih uhvati u WCu kako polugole poziraju za fejs… :O

 3. celtic kaže:

  Prvo stavljate sliku nepravilno položenog dnevnika, a zatim pišete ove stresne i infarktoljubive rečenice. Šta je sljedeći potez?
  Da predavači ne smiju voditi učenice kući na piće i lulu mira? Fuj!

  1. trabant kaže:

   Infarktofilne rečenice :) Ma kako je krenulo zabraniće im i štipkanje za gluteus,a to ti je kao da si izbacio predmet Fizičko vaspitanje iz školskog sistema,lakše bi podneli da ih kastriraš…

   1. celtic kaže:

    Pojam ‘gluteus’ čujem ili/i govorim svaki dan na poslu, nemoj mi još i štipkanje. Nisam DIF-ovac, ne daj bože.

 4. Dušan kaže:

  Samo se vi sprdajte, ovo uopste nije smesno, na kraju ce L.M. zaskociti profesora posle casova i silovati ga, mozda i prisiliti na oralni sex.
  Predlazem da se sto hitnije napravi lista ucenica koje su “odranije poznate policiji” po seksualnom uznemiravanju profesora.
  Neophodno je zastititi ovu plemenitu profesiju, i moram da naglasim da su posebno ugrozeni profesori fizickog kojima zbog svakodnevnog stresa i opasnosti kojima se izlazu treba dati beneficirani radni staz.

  1. celtic kaže:

   Prvo pobiti sve policajce poznate policiji ;-)

   1. mamamimi kaže:

    E nasmejah se naglas! :)

 5. Miki kaže:

  „Ne valja kad profesori mrze učenike, ne valja kad vole učenice – šta mi,
  zapravo tražimo od profesora?“
  Duško Radović

 6. Милан kaže:

  Све је то уреду, али окружни судови не постоје већ више од 2 године.

 7. latica kaže:

  Učenice su uvek krive, tako je bilo nekad a tako je i sad.
  Negde 70-ih godina profesor matematike iz moje srednje škole (tada već oženjen profesorkom iz iste škole), napravio je dete svojoj učenici. Ona je izbačena iz škole zbog širenja nemorala, a on je ostao da predaje, predavao je i mojoj generaciji 90-ih i u istoj školi dočekao i penziju.
  Treba i sad da izbacuju takve učenice iz škole, da ne kvare karijere profesorima i da im imena ne provlače bezveze po novinama.

 8. ariela kaže:

  Moj profa nije bio iz predmeta fizicko vec iz fizike pa iz kabineta imao pogled na teren gde smo mi imali cas fizickog…stoji tako iza prozora i bleji…nabacio neki cudan osmeh i dao mu ga trista na sat…e malo mu bilo to pa nas zenske terao da ucimo fiziku i stalno nesto neki dopunski casovi sta li…dok mi se nije prelila casa…videvsi ga jednom kako trckara za nama kao slucajno mu podmetnem neku klupu za fizicko i on onako zablentavljen prostre se koliko je dugacak na opsti smeh prisutnih…naravno zbog toga je vasa Ariela dobila cetrvorku iz vladanja sto me je tako ubedacilo da sam to vece napravila zurku koja se jos pamti u Beogradu…e behu to vremena..godine prolaze a za seksualna uznemiravanja stizu “neki novi klinci neki novi klinci neki novi klinci” odnosno klinke…

 9. Milos kaže:

  koliko li ju je puta ignorisao u stanu.

  1. snezana kaže:

   bezbroj :)

   1. celtic kaže:

    Nije bezbroj već stotinjak puta, vi baš nemate mjeru ;-)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *