nazad na vrh

Program Pinka nasilno upao u program RTS-a

Pink je toliko nasilno upao u program RTS-a da je postavio čak i svoj logo

BEOGRAD, 17. mart 2019, (Njuz) – Program televizije Pink nasilno je sinoć upao u program Radio Televizije Srbije i emitovao sam sebe u više navrata bez dozvole.

Program Pinka upao je u signal RTS-a oko 21 sat i na silu emitovao obraćanje ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, a u toku večeri se incident ponovio još nekoliko puta.

Pink je prilikom upada najpre zatražio pet minuta u drugom dnevniku RTS-a, ali kada mu to nije bilo dozvoljeno, probio se do studija iz kojih se emituje program.

– Program Pinka se bio zabarikadirao u studiju i puštao je bukvalno šta želi. U jednom trenutku je zapretio da će emitovati “Zadrugu” i emisije sa Sarapom ako ne prestanemo da pokušavamo da uđemo. Toliki rizik nismo bili spremni da prihvatimo, pa smo odustali – navode pojedini zaposleni na RTS-u za Njuz.

Oni kažu da su obavestili direktora televizije Dragana Bujoševića, ali da je on rekao da ga ne uznemiravaju nego da reše problem sami.

– Rekao je da ga boli uvo šta se dešava u RTS-u i da ga ‘ne smaramo’ jer gleda neki uzbudljiv živi prenos na N1. Oko pola deset došla je žandarmerija i započela operaciju izbacivanja signala Pinka iz programa RTS-a, ali se bojimo da ta akcija neće skoro biti gotova – ocenili su radnici RTS-a koji su želeli da ostanu anonimni.

Nenad Milosavljević

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Mislim da ste nepravedni prema RTS-u. Nisu oni krivi što se kod njih i oko njih ništa ne dešava, nego sve na pinku. Uostalom oni su se specijalizirali za reprize!

  2. Sva sreca manje zrtava nego u AMSS…bese studio SNS-a u Ruzveltovoj…?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix