njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. feb. 2013

Prolećni deo Jelen super lige odložen zbog lošeg fudbala

Prvenstvo odloženo jer u ovom momentu ne postoje uslovi za dobar fudbal

BEOGRAD, 27. februar 2013, (Njuz) – Prolećni deo fudbalskog prvenstva Srbije odložen je zbog lošeg kvaliteta fudbala koji prikazuju naši timovi, saopštila je Zajednica superligaša.

Uprkos tvrdnji klubova da su zimske pripreme najbolje koje su ikada imali i izjavama fudbalera da će dati sve od sebe da ne razočaraju navijače, generalni sekretar Zajednice superligaša Miodrag Žuća Janković kaže da u ovom momentu uslovi za dobar fudbal ipak ne postoje.

– Svi smo gledali jesenji deo prvenstva i videli smo da nijedan tim nema kapaciteta za odigravanje prosečnog meča. Klubovi kažu da su dobro odradili pripreme, međutim činjenica je da to kažu pred svako prvenstvo a onda gledamo očajne utakmice – izjavio je Janković.

– Godinama smo početak svakog prvenstva pravdali činjenicom da smo svesni lošeg kvaliteta, ali da nemamo drugog izbora jer su to jedini klubovi koje imamo. Do sada su klubovi u pauzi između sezona prodavali igrače pa smo se nadali da će njihovim odlaskom kvalitet fudbala biti bolji i da će njihove zamene umeti da igraju fudbal međutim, kada smo uvideli da će većina klubova sa skoro istim sastavom ući i u prolećni deo shvatili smo da ipak ne postoje elementarni uslovi za dobar fudbal – rekao je Janković.

Generalni sekretar zajednice superligaša napomenuo je da će, ukoliko se zaista ukaže potreba za prolećnim delom prvenstva, termini odigravanja odloženih utakmica biti naknadno određeni.

Soko Sokolović

 1. premijer iz senke kaže:

  Kakav nemar odgovornih u FSS!! Pa gde će sad mladi huligani i dileri mleka u prahu da vežbaju svoje aktivnosti u vezi sleta za Dan mladosti!??
  Sa druge strane, kad moja vlada iz senke dođe na vlast, odložićemo prolećni deo prvenstva do 2030 godine, dok ne crkne jelen!

 2. Postovani,

  Ne kvarite nam snove, pustite nas da se ložimo, nije fer :)

  Uslediće žestok demant, pune tribine i odličan fudbal!

  Pozdrav od portala Srpskifudbal.rs :)

 3. Stanarević kaže:

  Onda bolje “otkazan”.

 4. Malo ja sam kaže:

  Najzad dobra vest.

 5. Ja sam kaže:

  Nekada, u staroj Jugoslaviji, znao sam sastave svih timova Prve lige.
  Sada ne mogu da nabrojim ni polovinu klubova u ovoj penusavoj, sapunica ligi.
  Nije u pitanju demencija.

 6. himalajac kaže:

  nesto sumnjam u ovu vest… jer da je tako, zadnjih 15-20 godina svi jesenji i prolecni delovi bi bili otkazani

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *