njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. dec. 2014

Pronađen nesavitljivi iPhone 6

...

BEOGRAD, 6. decembar 2014, (Njuz) – D.Ž. (18), jedan od nekoliko kupaca novog iPhonea 6 u Srbiji bio je zapanjen kada je otkrio kako mu se kupljeni telefon, nasuprot onome što je čuo u medijima, uopšte ne savija.

Kako saznaje Njuz, nezadovoljni kupac za sada jedinog nesavitljivog iPhonea na svetu izjavio je kako je jako neprijatno iznenađen zbog ovog nemilog događaja.

– Štedeo sam mesecima zbog ovog telefona, a na kraju mi zapadne neispravni telefon. Čak sam kupio i pantalone sa plitkim džepovima – izjavio je nezadovoljni kupac.

Iz Applea kažu da su začuđeni zbog ovog propusta. Takođe ističu da nema mesta panici i da će novi iPhone biti 100% savitljiv, ali da će biti i srazmerno skuplji.

Autori učenici Druge ekonomske škole:

Dušan Žiravac, Emil Skenderi, Zvezdana Jovanović, Andrea Milinković

 1. himalajac kaže:

  nije ovo nikakva greska, nego je telefon, potpuno ispravno savitljiv, neko kupio, pa zbog nekog sitnog kvara vratio, a onda je ovaj lik kupio refurbished iphone, koji se, ocigledno, vise ne savija

  1. xy kaže:

   E to je još jedan dokaz da je Vulin lopov!

  2. Mickey kaže:

   Brate, ladno te peglaju u minus.
   Izgleda da i Njuz postaje svratiste slabogramaznih botova… :D

 2. Duca kaže:

  Tužno, da današnji mladi ovakav glup tekst smatraju za smešan. Ajnštajn je jednom prilikom rekao “Bojim se dana kada će tehnologija prerasti međuljudske odnose. Svijet će dobiti generaciju idiota”. Evo, stiže i taj dan…

  1. Olivija kaže:

   Ajnstajn je tebi licno ovo rekao jednom prilikom ili si kopirao tekst koji ti se dopada a onda ubacio Ajnstajna da bi tekst dobio kredibilitet?

   1. Mickey kaže:

    Ma jok, citao covek i Ajnsjana i Tolstojevskog.

 3. Raynolds kaže:

  Malo uze farmerke , i razgazice se nakon par dana, samo bez panike.

 4. Teoretičar zavere kaže:

  Ovaj savitljivi Ajfon 6 je po naređenju premijera Vučića morao da kupi svaki ministar u njegovoj vladi. Do sada su, prilikom svakog saginjanja, savijanja i klanjanja pred šefom njihovi raniji telefoni ostajali nesavijeni. Od sad će i novi telefoni, tj. ajfoni 6 morati da prate pokrete tela ministara, pa kada se ovi klanjaju pred Vučićam i telefoni će morati da se klanjaju. To se zove odanost gazdi do kraja!

 5. pera kaže:

  Ode vam reklama?!

  1. Polovni Buntovnik kaže:

   Razumeš se u marketing kao Marica u kriv ajfon!

 6. Miki kaže:

  Kupio neko ovakav telefon, stavio ga u dzep i krenuo niz ulicu. Klizne se i padne. Čuje se kvrc. A on za sebe: Daj bože da je kičma.

  1. Mickey kaže:

   LOL
   ‘Davno se nisam ‘vako i'cep'o!!!!!!!!!!!!

 7. celtic kaže:

  Ako će novi biti skuplji, ja ću im okrenuti leđa i kupiti neki drugi. To će za Apple biti nezamisliv udarac, i moralno i na berzi!

  1. Cindy kaže:

   Short, sweet, to the point, FRle-ExactEy as information should be!

 8. Алокин kaže:

  Када је укинута рубрика “Култура”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *