nazad na vrh

Pronađen nesavitljivi iPhone 6

...

BEOGRAD, 6. decembar 2014, (Njuz) – D.Ž. (18), jedan od nekoliko kupaca novog iPhonea 6 u Srbiji bio je zapanjen kada je otkrio kako mu se kupljeni telefon, nasuprot onome što je čuo u medijima, uopšte ne savija.

Kako saznaje Njuz, nezadovoljni kupac za sada jedinog nesavitljivog iPhonea na svetu izjavio je kako je jako neprijatno iznenađen zbog ovog nemilog događaja.

– Štedeo sam mesecima zbog ovog telefona, a na kraju mi zapadne neispravni telefon. Čak sam kupio i pantalone sa plitkim džepovima – izjavio je nezadovoljni kupac.

Iz Applea kažu da su začuđeni zbog ovog propusta. Takođe ističu da nema mesta panici i da će novi iPhone biti 100% savitljiv, ali da će biti i srazmerno skuplji.

Autori učenici Druge ekonomske škole:

Dušan Žiravac, Emil Skenderi, Zvezdana Jovanović, Andrea Milinković

  1. nije ovo nikakva greska, nego je telefon, potpuno ispravno savitljiv, neko kupio, pa zbog nekog sitnog kvara vratio, a onda je ovaj lik kupio refurbished iphone, koji se, ocigledno, vise ne savija

  2. Tužno, da današnji mladi ovakav glup tekst smatraju za smešan. Ajnštajn je jednom prilikom rekao “Bojim se dana kada će tehnologija prerasti međuljudske odnose. Svijet će dobiti generaciju idiota”. Evo, stiže i taj dan…

  3. Malo uze farmerke , i razgazice se nakon par dana, samo bez panike.

  4. Ovaj savitljivi Ajfon 6 je po naređenju premijera Vučića morao da kupi svaki ministar u njegovoj vladi. Do sada su, prilikom svakog saginjanja, savijanja i klanjanja pred šefom njihovi raniji telefoni ostajali nesavijeni. Od sad će i novi telefoni, tj. ajfoni 6 morati da prate pokrete tela ministara, pa kada se ovi klanjaju pred Vučićam i telefoni će morati da se klanjaju. To se zove odanost gazdi do kraja!

  5. Ode vam reklama?!

  6. Kupio neko ovakav telefon, stavio ga u dzep i krenuo niz ulicu. Klizne se i padne. Čuje se kvrc. A on za sebe: Daj bože da je kičma.

  7. Ako će novi biti skuplji, ja ću im okrenuti leđa i kupiti neki drugi. To će za Apple biti nezamisliv udarac, i moralno i na berzi!

  8. Када је укинута рубрика “Култура”

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix