njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. nov. 2010

Pronašao parking-mesto usred Dorćola!

 

...

BEOGRAD, 27. novembar 2010,  (Be92, Njuz) – Miloš Trajković sa stalnim prebivalištem u Kapetan-Mišinoj ulici na Dorćolu pronašao je juče u 18 časova i 12 minuta slobodno parking-mesto odmah čim se s posla vraćao kući!

Uprkos tome što Trajković, po sopstvenom svedočenju, ima plaćenu parking-kartu na mesečnom nivou koju obnavlja jednom godišnje, uobičajeno je i normalno da u okolini zgrade u kojoj stanuje nikad nema slobodnih mesta.

– Na moje zaprepašćenje, kao i mojih ukućanih i komšija, desilo se da sam se, usled ove neočekivane uštede vremena, s posla vratio čitavih sat i po vremena ranije, tako da me kod kuće nije čekala uobičajena porodična večera – rezignirano je izjavio Trajković.

Iz Parking servisa saznajemo da ovo nije prvi put da se neki građanin buni zbog prebrzo pronađenog mesta. Milan Mišić, predsednik odbora za odnose s medijima ove firme, naglasio je da izgleda nisu pomogle ni posebne mere uvođenja dvostrukog naplaćivanja svakog parking-mesta.

– Naime, naša praksa je da svako parking-mesto plaćaju i stanari i njihovi gosti, pa ko prvi zauzme mesto. Ova mera očigledno nije dovoljna i dešava se da ponekad neko parking-mesto zvrji prazno i po nekoliko sekundi čime postaje nerentabilno i krajnje problematično za našu firmu koja inače grca u dugovima i nema para da plati naručenih novih 300 pauk-vozila – objašnjava Mišić.

Mišić je najavio uvođenje posebne mere za pomoć ovoj firmi kojom bi svaki pešak, ukoliko naiđe na slobodno mesto za parkiranje mogao, uz doplatu preko mobilnog telefona, zavisno od zone, da provede sat ili više vremena. Posebna pogodnost za pešake koji na ovaj način pomažu posustaloj firmi biće u tome što će na tom mestu moći da organizuju piknik, a oni revnosniji će posle svake desete naplate dobijati plaketu Parking servisa Beograda.

Pavle Ćosić

 1. Kole kaže:

  Trajković, po sopstvenom svedočenju, ima plaćenu parking-kartu na mesečnom nivou koju obnavlja jednom godišnje

  :DDDD

 2. batica kaže:

  e ovo je članak

 3. tanja kaže:

  odlican!

 4. TR kaže:

  objavljeno pre tri dana na:

  http://be92.mojblog.rs/p-pronasao-parkingmesto-usred-dorcola/173401.html

  e sad ili je to isti lik poslao i ovde ili se neko napravio pametan pa ukrao :)

  1. urednistvo kaže:

   Primetićete u vrhu Be92 kao izvor. A Pavle je poslao nama tekst.

 5. be92 kaže:

  Da ne bude zabune, Be92 i Njuz su prijateljski sajtovi koji sarađuju. Niko nikom tu ništa ne krade. Samo se nadopunjujemo.

 6. Jelisaveta kaže:

  Ovo je čista izmišljotina!

  1. neriljano kaže:

   Kako izmišljotina? Znaš li ti kako je na Dorćolu?!

 7. Vlada kaže:

  Mozda se to i desilo, ipak, samo obmanjujete javnost!
  Evo, kruzim vec par sati, nema mesta nigde, javljam se sa HTC-a.
  Svi ambasadori i ostali ekonomski predstvnici su dosli u Strahinjica Bana, nema mesta ni za lek, iako sam uplatio za godinu dana.
  Nema problema, porez ce da bude visi jer jer zgrada sazidana pre 1440 godine, sto znaci da je dobro uradjena.

 8. bixyfication kaže:

  Mi smo u firmi već aktivirali kasicu uzajamne pomoći za tajm-šer upražnjenih parking mesta – da negde na miru možemo da provodimo svoje puš-pauze.

 9. Mladen kaže:

  Jos jedna novinarska patka, ne vjerujem vam ni rijec!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *