njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. apr. 2012

Pronevera u Frikomu uverila građane da nagrade stvarno postoje

Nakon vesti o proneveri nagrada u Frikomu, broj učesnika u igrama na sreću povećan za 40%

BEOGRAD, 11. april 2012, (Njuz) – Građani širom zemlje šokirani su otkrićem da je u „Frikomovoj“ nagradnoj igri stvarno bilo obećanih nagrada, za koje se saznalo tek kada je otkrivena pronevera istih.

Uprava za igre na sreću od jutros beleži povećano interesovanje za trenutno aktuelne nagradne igre, a iz ove institucije poručuju da sličan porast interesovanja do sada nije zabeležen.

– Broj igrača u nagradnim igrama skočio je za preko 40 procenata, a taj skok objašnjavamo činjenicom da je pronevera u „Frikomu“ uverila građane da nagrade u nagradnim igrama stvarno postoje. Iako 99 odsto građana ne zna nikog ko je dobio neku nagradu u nagradnoj igri, sada svi znaju nekog ko je ih je ukrao – rekli su Njuzu u Upravi.

Građani, sa druge strane, u proneveri „Frikomovih“ nagrada vide ne samo podstrek za intenzivnije učešće u nagradnim igrama, već i inspiraciju da krug prijateljima prošire osobama zaposlenim u kompanijama koje organizuju nagradne igre.

Neđa Stojković (22), student iz Jagodine, za Njuz kaže da je već počeo da prati sve nagradne igre na internetu, a uplatio je i sedam loto tiketa više nego inače.

– Bio sam mnogo iznenađen kada sam saznao za „Frikomove“ nagrade jer sam uvek mislio da su sve te nagradne igre lažne ili nameštene, u najboljem slučaju. Trenutno pokušavam da se sprijateljim sa nekim iz Gilleta, a vidim i da se dele neke karte za Metallicu pa sam se uključio i u to takmičenje. Jeste da uvek može da se desi da nagrade ukrade neko pre mene, ali nikad se ne zna, možda baš ja budem taj srećnik – kaže Neđa.

Penzionerka Saveta Gavrilović (68) rekla nam je, pak, da je još u šoku i da će tek razmisliti kako ubuduće da organizuje život kako bi uspela da isprati sve nagradne igre.

– Na kratko sam pala i u depresiju jer mi je kroz glavu proletelo koliko sam samo nagrada propustila u nagradnim igrama u kojima nisam učeatvovala. Zato sam odlučila da ubuduće ne propustim nijednu. Biće teško, porodica će morati da trpi, ali više nema mesta za propuštanje nagradnih igara – rekla je ova penzionerka.

Nenad Milosavljević

 1. Bane kaže:

  Ubeđen sam da je vest o proneveri u Frikomu izmišljena!

 2. Golub kaže:

  Ja sam, jednom prilikom pre mnogo godina, dobio zamenu greb-greb srećke….

 3. Ratko kaže:

  Golube priznaj da si imao štelu ?!

  1. celtic kaže:

   Jadni mi, čak i golubovi moraju povući veze da ogrebu srećku :-)

 4. ariela kaže:

  Evo ja mogu da nastupim sa sreckama i ovom parolom: Sve nagradne igre na srecu zajeb,..kupi samo “ogreb”…onda odjeb jer nagrada ide men a ne teb…i opet cu imati dosta zainteresovanih…nije vazna nagrada vazno je ucestvovati…:)

 5. himalajac kaže:

  za razliku od nagrada u nagradnim igrama, koje stvarno postoje, ali ih neko krade, slobodna radna mesta u drzavnim institucijama uopste ne postoje

  1. Ksenija kaže:

   Ma postoje, samo su ih pokrali malo pre nego sto je konkurs izasao.

   Procedura je sledeca (vec poznata)- Nadjes drzavnu instituciju, nadjes jaku, jaku, vrlo jaku vezu u njoj, napravi se radno mesto za tebe, pa onda raspise konkurs reda radi (citaj ugovora radi, izgleda da ipak mora taj detalj da se ispostuje) i stvar resena. A, oni sto veruju u konkurse i nagradne igre izgleda da su “dzabe lizali” kako to napisase u jednom naslovu jedne vesti

  2. mirko kaže:

   postoje i slobodna radna mesta u drzavnim institucijama ali i tamo mora da se lize nesto sto nije sladoled

 6. snezana kaže:

  e sad kad ste olizali, duvajte :)

 7. sloboda(n) kaže:

  ajde njuz-e neku nagradnu igricu…

 8. mirko kaže:

  ko nije verovo da nagrada postoji imace prilku ove godine da lize malo frikomu . ako to bude radio dobro mozda stigne i nagrada na kraju igre .

  1. Ikebana kaže:

   Ove godine bojkot frikoma :P

 9. Xtro2 kaže:

  Kao dete sam u enigmatskom listu Eureka dobio kao nagradu tri knjige, posle toga nisam dobio vise nista,, valjda zato sto sam poceo da verujem da tu nisu cista posla i da gelipteri namestaju igre, a to sa lizanjem je stvarno dvosmisleno i bezobrazno, kao kad bi Marlboro organizovao igru sa sloganom “ko popusi vise, ima sansu da dobije mercedes”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *