njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. maj. 2012

Proročica promašila datum sopstvenog hapšenja

Zbunjena proročica pitala policajce zar nije trebalo da dođu sutra

ČAČAK, 11. maj 2012, (Njuz) – Vidovita Lea, najpoznatija proročica u Šumadiji, uhapšena je rano jutros, dan pre nego što je, prema njenom sopstvenom proročanstvu, trebalo da bude uhapšena.

Policija je rano jutros Leu uhapsila praktično na spavanju, a ona se pri hapšenju nije opirala.

– Bila je vrlo iznenađena i više puta je pitala policajce zašto su došli danas kad je trebalo da dođu sutra, ali nije pravila nikakve probleme prilikom hapšenja – kaže izvor Njuza iz policije.

Vidovita Lea je, kako saznajemo, uhapšena na osnovu anonimne dojave, za koju se pretpostavlja da je došla od vidovite Olge, penzionisane vidovnjakinje iz susednog sela. Ovde dve vidovnjakinje ranije su imale veliki profesionalni sukob koji se završio povlačenjem vidovite Olge iz posla.

– Na vidovitu Olgu je u dva navrata bačena crna magija, dok je proročica Lea preživela jedan napad crvenim končićem i probadanjem lutke. Nakon toga, one su, prema policijskim informacijama, sklopile primirje, a vidovita Olga je otišla u penziju – objašnjava naš izvor.

Proročica je nameravala da pobegne tog dana kada je uhapšena jer je sebi prorekla da će hapšenje biti organizovano tek sledećeg dana, kada je ona već trebalo da bude daleko. Tokom preliminarne istrage pokazalo se da ima indicija da je tajmer na kugli vidovite Lee vraćen 24 sata unazad, te da je to razlog zbog čega ona nije uspela da pobegne.

Ukoliko ova indicija bude dokazana, to bi značilo da je vidovita Lea ipak precizno utvrdila datum svog hapšenja, a policija će, kako saznajemo, morati da utvrdi ko je pomerao tajmer i ima li u tome elemenata krivičnog dela.

Nenad Milosavljević

 1. BombeR kaže:

  Vidovita Lea danas nece raditi zbog nepredvidjenih okolnosti

  1. celtic kaže:

   ….okolnosti zvanih smrt.

 2. arko kaže:

  Tako je to kad kupuješ kinesku kuglu.

 3. celtic kaže:

  Ajd što je promašila, nego je li sebi to skupo naplatila?

 4. Žeks kaže:

  Ivica Dačić je, povodom toga, izjavio da se mora utvrditi odgovornost za eventualno pomeranje tajmera zbog opšte sigurnosti građana Srbije.

 5. Apca kaže:

  Овај Леин “превид” са тајмером ми много звучи као неприметна, лукава и врло успешна Олгина освета…

 6. sloboda(n) kaže:

  ma dajte, to su oni nju greskom uhapsili, zato se zbunila! pa ne mislite valjda da policija hapsi one koje treba?pa to rusi ceo koncept nase policije ….

 7. mamamimi kaže:

  Požurili, dok se još ne slegne prašina oko izbora, pa da pokupe još neki poenčić (pre roka). A njoj je ionako bilo suđeno hapšenje, u suprotnom bi prorekla sebi da će rečenog dana hapšenje izbeći. Zeznuo ju je i tajmer pokvario muž Timotije (50), nagovoren od strane, prerano penzionisane, vidovite Olge (45). Njih dvoje su se sa svim novcem uputili u nepoznatom pravcu. Komšinica Živka se kune da su ovo dvoje odavno u tajnoj vezi i da su nameravali da zajedno pobegnu u Grčku, gde bi Olga nastavila sa vidovnjačkom praksom.

  1. celtic kaže:

   5 godina mlađa, a tako ga obrlatila; maherka….

 8. Bane kaže:

  Gde da je uhapse baš sad? Trebalo je da mi da savet za posao. Šta sad da radim?!

  1. celtic kaže:

   Radi!

 9. Jan kaže:

  Sad je tamo upražnjeno slobodno radno mesto i traži se novi vidovnjak . On zna gde , kada , kome i na koji broj telefona treba da se javi .

 10. ariela kaže:

  “Nostradama profitera”…kako rece autor knjige Nacionalni park Srbije…vrsta koja se prirodno morala pojaviti “napretkom” drzave unazad…

 11. Dejan kaže:

  Čim je ona uhapšena “dan pre roka”… zna se koji političari i ministri stoje iza tog takozvanog hapšenja…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *