njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

25. aug. 2014

Prorok pogodio da se nijedno od njegovih proročanstava neće ostvariti

...

ČAČAK, 25. avgust 2014, (Njuz) – Milorad Jović, poznati prorok iz okoline Čačka, predvideo je da se njegova proročanstva neće ostvariti što se nedavno i ostvarilo.

On je pre dve godine imao različite vizije u kojima je je video da će u avgustu Englesku pogoditi katastrofalan zemljotres, propasti Evropska unija, a naši fudbalski timovi zaigrati u Ligi šampiona. Već tada je svojim prijateljima najavio da se nijedno od ovih proročanstava neće ostvariti.

– Dar proricanja mi se javio još u mladosti, u kontaktu sa ljudima ili predmetima dobijao sam vizije budućnosti – priča Milorad – Nepogrešivo sam pogađao da se nešto neće dogoditi. Vrlo brzo sam postao poznat po tome, ljudi su počeli da mi dolaze da im proričem sudbinu. Sve moje vizije su ostale neostvarene, a to vam mogu posvedočiti moji prijatelji i klijent i- tvrdi on.

Mileva Marković iz Jagodine redovno dolazi kod njega po savet i potvrđuje da je do sada uvek pogađao da se nešto neće dogoditi.

– Milorad mi je puno pomogao u životu. Kad vam on kaže da je imao neku viziju i da se neće ostvariti, možete biti sigurni u to. Meni je pre tri godine rekao da vidi burmu na mojoj ruci i veliku svadbu, a ja se još nisam udala. To samo dokazuje koliko je veliki prorok -potvrđuje Mileva priče o Jovićevom daru.

Bojan Savić

 1. arko kaže:

  Isti Vučić.

  1. aleksandar kaže:

   jos samo da i Vucic pogodi da mu se nista nece ostvariti

   1. celtic kaže:

    Njemu hoće!

    1. aleksandar kaže:

     onaj mercedes autobus sto je pric'o kako
     ce izvoziti po svetu sam mu vid'o na
     “polovniautomobili”, sad kaze “moze zamena”….

     ne znam sta mu vec treba menjati, nov je….

 2. Svetislav kaže:

  Od tako uspešnog proroka jedino mogu da zatražim garanciju da me pojede mrak.

 3. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  Prorok Jovic je ipak uspešniji od mnogo poznatijeg proroka Siniše Malog. Naime Jovic je uspešno predvideo da se njegova proročanstva neće ostvariti za razliku od proroka Malog koji je bio ubeđen da će se ispuniti ono što je obećavao. Za razliku od Jovića, Mali je omanuo.

 4. zemljostrugar kaže:

  Jedino sto je pogodio a garantovao je u svom vidjenju a to je da ce Dinkic i Djelic isplatiti svima po 1000 evra od besplatnih akcija!

  1. Mladjan Dinkic kaže:

   Daj ruku domacine, evo su pare!

 5. Baba Devojka Pa Sta kaže:

  Za pet godina moj sin je premijer, zena ministarka kulture, snajke ministarke policije, ja sam i dalje predsednik. Zivi bili pa videli.
  Tomus Nostradamus

  1. Kreten kaže:

   rakija izaziva halucinacije.

   1. Baba Devojka Pa Sta kaže:

    Ha ha ha trenutno halucinira da je Tito.

 6. CES kaže:

  Milorad Jovic je jedan običan prevarant. Pogodio je da se nijedno od njegovih proročanstava neće ostvariti, čime mu se ostvarilo dotično predviđanje, što znači da je ispravno prorekao, što znači….
  Treba zabraniti sve te hohštaplere koji koriste elementarnu logiku na napaćenom narodu i materijalno se koriste istim.

 7. tijosav kaže:

  Ko ja kad igram kladionicu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *