njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

12. jan. 2015

Protivnici Cecinog koncerta traže da pevačica preimenuje pesmu “Beograd” u “Novi Sad”

ceca

Potpuno besmisleno da Ceca u srcu Novog Sada peva pesmu koja se zove “Beograd” (Foto: Tanjug)

NOVI SAD, 12. januar 2015, (Njuz) – Novosađani koji se protive Cecinom koncertu u svom gradu zatražili su od pevačice da, u znak dobre volje, pesmu “Beograd” preimenuje u “Novi Sad”.

Protivnici Cecinog koncerta, koji ovih dana vode pravu kampanju protiv njenog nastupa za doček Srpske nove godine, poručili su da Ceca mora mnogo toga da promeni da bi zaslužila nastup u Novom Sadu.

– Prvo mora da prilagodi svoju pesmu “Beograd”, jer je potpuno besmisleno da u srcu Novog Sada peva pesmu koja se tako zove. To je prvi potez koji mora da napravi kako bi nam pokazala da je spremna da se raskrsti sa svojom ružnom prošlošću i pokaje se – navodi se saopštenju grupe građana koja se protivi Cecinom nastupu.

Prema njihovim rečima, bilo bi poželjno da Ceca promeni i neke druge detalje poput muzičkog pravca.

– Ceca bi trebalo da razmisli i o promeni muzičkog stila, imidža, pa zašto da ne i imena. Sve su to neke sitne, ali važne stvari čija bi promena mogla da utiče na promenu mišljenja Novosađana o njoj, pa samim tim i o njenim koncertima u Novom Sadu – zaključili su građani u saopštenju.

Nenad Milosavljević

 1. Monika kaže:

  Dobro da ne traže da promeni ‘Kukavicu’. To bi stvarno bio udar na njenu celokupnu karijeru i na srpstvo!

  1. xy kaže:

   Mogu samo da konstatujem da je NJUZ vidovit Ceca je upravo večeras otpevala preimenovanu pesmu Beograd/Novi Sad ! Srećna vam Srpska Nova, bolji ste od Tarabića! Toma će vas pozvati u svoj tim, svi ćete mu biti savetnici!

 2. himalajac kaže:

  najbolje da peva Bjeljina, tamo je njena najveca zaostavstina

  1. Monika kaže:

   I da ponese bijeljinsku ogrlicu.

 3. Velja Mrkonjić kaže:

  Onda treba uvesti princip reciprotiteta: Balašević kada bude imao koncert u Beogradu mora da promeni nazive nekih njegovih pesama. Npr. “Panonski mornar” u “Šumadijski mornar”. Pod uslovom da Tomislav (Dragice) Nikolić da saglasnost.

  1. aleksandar kaže:

   mog'o je da bude “obrenovacki mornar”,
   ali je Vucic isushio poplavu….

   …peder….

 4. Ja sam kaže:

  Isuse u Alahu.

  1. Monika kaže:

   Šarli :-) bezobrazniče jedan.

  2. Monika kaže:

   Kad smo kod Isusa, mogli bi Ceki da nateraju, da umesto svog ‘Isusa’ prepeva Idole ‘Odbranu’, znate ono: “Isus je naš maj…”. Ona voli balade!

   1. Ja sam kaže:

    U tome ce joj pomoci povremeno nealkoholisana Marina Prcakovic.

    1. Monika kaže:

     Izmeniće tekst uzeti ‘miligram’ belog i opaliti ‘ritam da te pitam’.

 5. zoran kaže:

  Najmanje što može da učini jeste da nastavi i završi započete “studije” u Beču i da se ne vraća, ovde su počeli da hapse one koje imaju baš to fakultetsko obrazovanje, a ona nije “nivo” drugog znamenitog seljanina iz žitorađe da se slobodno bavi onim što voli – da peva…

  1. zoran kaže:

   NJUZ.net može da prenosi koncert uživo, voleo bih da vidim rajder listu, spisak pesama za izvođenje, FAMILY pit, flešbek u žitorađu, uspomene učiteljice i školskih drugova, reč – dve sa vladanom lukićem, karleušu u fan pitu…

 6. Александар Хејтер kaže:

  До мојега, после Панонског гов.., овај мислим морнара, почела је и ова да смара по Новом Саду. Онај полтрон је био предгрупа ДС-у а ова служи да загреје масу пре наступа Вучка Фекетићког.

  1. SI kaže:

   Тако је, брате Србине, све неки полтрони, да се ја питам, сваког дана би Бора Дрљача певао у дуету са Жаром и Гоцијем. То је права музика!

 7. Polovni Buntovnik kaže:

  Da promeni ime i prezime… u Dragana Mirković

  1. zoran kaže:

   Misliš – luče iz kasidola?

 8. Simeon kaže:

  Da promeni sve, osim silikona.

 9. Svi za Beograd, Beogradu sve kaže:

  Ioanako će uskoro Petrovaradin postati jedna od MZ Beograda.

 10. ana vintur kaže:

  Onda i Kebra kad bude pevao u Zitoradju za Vaskrs (neko rece) mora da promeni tekst pesme ,,Kad bi mozak malo stao,, u recimo ,,Manta manta,,.

  1. zoran kaže:

   A B C D avioni u A, B, V, G aeroplani…

 11. nadžak efendija kaže:

  Ovi Novosadjani nemaju nimalo poštovanja prema jednoj samohranoj majci, koja, i posle toliko godina žalosti za, tragično nastradalim joj suprugom, sve bi učinila da svoju decu izvede na pravi put. Ona je pravi primer žrtvovanja, ona bi za svoju decu, a i rodnu grudu učinila sve: i da nosi nanogice i prevrenute narukvice. Ne znam zašto joj onaj rašupani ministar nije već dodelio nacionalnu penziju. Jeste li videli da je drug Palma već nekoliko godina priprema njenu figuru u Muzeju zaslužnih gradjana i voštanih mu figura u Jagodini

  1. Monika kaže:

   Dodelili su joj nacionalnu vilu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *