njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. aug. 2022

Protivnici Srbije u Kataru izrazili nadu da naši reprezentativci neće želeti da razmene dresove nakon utakmice

GRUPA G, 17. avgust 2022, (Njuz) –  Nakon što je FIFA otkrila kako će izgledati oprema u kojoj će na Mundijalu nastupiti izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija, protivnici naše reprezentacije izrazili su nadu da igrači Srbije neće želeti da razmene dresove po završetku utakmica u grupi. Igrači Brazila, Švajcarske i Kameruna kažu kako očekuju da će našim reprezentativcima biti glupo da im ponude takav dres posle meča.

– Najblaže rečeno šokiran sam novim dresom Srbije. Pričao sam i sa Kazemirom i sa Kutinjom, niko od nas nije očekivao takav dizajn. Svi smo komentarisali kako bismo voleli da nas selektor izvede iz igre pre završetka meča da bismo izbegli eventualnu razmenu dresova. U krajnjem slučaju simuliraću i povredu, samo da ne dočekam kraj meča na terenu – izjavio je Nejmar za Njuz.

Kamerunski golman Andre Onana, izjavio je da razume strah svojih saigrača kada je razmena dresova u pitanju.

– Ni meni ne bi bilo svejedno da sam na njihovom mestu. Otkako se u javnosti pojavila fotografija srpskog dresa ne prestaju da mi šalju poruke o tome kakav sam srećnik jer ću dres razmeniti sa golmanom Srbije – rekao je čuvar mreže milanskog Intera.

Bril Embolo, švajcarski reprezentativac, kaže da se ceo tim danima bavi analizom srpskog dresa.

-Počeli smo da pravimo strategiju za izbegavanje razmene dresova, kao i da smišljamo najbolje izgovore za odbijanje. Da sam na mestu srpskih igrača ja bih tražio razmenu dresa pre meča – istakao je mladi napadač popularnih sajdžija.

Ovim povodom oglasila se i FIFA saopštenjem u kom se navodi da će apelovati na reprezentativce Srbije da tokom utakmice nose gornji deo trenerke, ili marker, kako se dresovi ne bi videli.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *