nazad na vrh

Prva linija metroa radi se na trasi predsedništvo-Hepi-Pink

Linija je koncipirana tako da pokrije najopterećeniji pravac kretanja predsednika Vučića

BEOGRAD, 4. mart 2018, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će prva linija metroa povezivati predsedništvo, Hepi i Pink.

On je rekao da je ta linija apsolutni prioritet i da će izgradnja početi odmah nakon zatvaranja birališta u Beogradu.

– Nikada nismo bili bliži realizaciji višedecenijskog sna svih Beograđana, gradnji metroa koji će povezati tri ključne tačke glavnog grada, zgradu predsedništva i studije televizija Hepi i Pink. Očekujemo da ova linija metroa pokrene razvoj ostalih medijskih kuća na toj trasi i da će u najkraćem vremenskom roku svi mediji, zahvaljujući metrou, biti predsedniku na dohvat ruke – istakao je Mali.

– Linija je koncipirana tako da pokrije najopterećeniji pravac kretanja predsednika Vučića. Ona će smanjiti vreme čekanja građana između dve emisije u kojima predsednik gostuje, a i on će moći duže da se zadrži u svakom od studija kada zna da za samo par minuta može sa Hepija da stigne na Pink i obrnuto – objasnio je gradonačelnik.

Mali je najavio da će metro biti izgrađen u rekordnom roku.

– Prvi deo trase biće završen već 6.marta u 21h kada je planirano da predsednik na Hepiju saopšti sve što ima da kaže o gradskim izborima – istakao je on.

Soko Sokolović

  1. Dobro je to,duž prve linije metroa trebaju biti prijavljeni i svi botovi iz provincije. Koliko je botova noćas promrzlo tražeći svoje biračko mesto?

  2. A do školice Anje Jung moramo da presedamo??!!

  3. Bravo momci, cuvate nam jos ovo malo zdrave pameti sto je preostalo.

  4. Samo nek nam Vučić stigne na vreme jer ipak on covek radi 24 casa bez prestanka 😂😂😂😂

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix