njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. jan. 2013

Prva pijana osoba u 2013: Darko Berić

Darko je već prvom minutu Nove godine bio veoma pijan

BEOGRAD, 1. januar 2013, (Njuz) – Prva pijana osoba u Beogradu u 2013. godini, Darko Berić (36), težak 92 kilograma i visok 182 santimetara, dobio je danas od Skupštine grada ček na 20.000 dinara i besplatnu detoksikaciju i ispiranje želuca na Urgentnom centru.

Darka Berića, koji je minut posle ponoći pao u komatozno stanje, i njegovog brata Jovana, posetili su danas u Urgentnom centru gradonačelnik Beograda Dragan Đilas sa saradnicima i uručili im poklone.

– Darko je postao prvi pijani Beograđanin u novoj godini, i grad je odlučio da svaka pijana osoba u Beogradu dobije neke beneficije kad dođe do Urgentnog. U Beogradu se svake Nove godine napije sve veći broj ljudi, ali treba na poseban način nagraditi onog kome to prvom pođe za rukom – rekao je Đilas novinarima u Urgentnom centru.

Prema njegovim rečima, 35.000 pijanica je dobilo 25% popusta na usluge detoksikacije i ispiranja želuca svih zdravstvenih centara u Beogradu, a 500 najtežih slučajeva lošijeg materijalnog stanja je dobilo kompletnu refundaciju troškova.

Uroš Bogdanović

 1. ariela kaže:

  A nemojte tako…sta je sa onima koji su pre ponoci pijani zaspali ispod jelke i odjutros se prirodnom detoksikacijom koliko toliko doveli u normalno stanje…zasto nigde nije bilo objavljeno da nagrada sledi pa da se organizuje neko takmicenje…sta li?

 2. Александар Хејтер kaže:

  Дискриминација! Шта је са нама који се први облочемо за Нову годину а живимо у провинцији? Да ли то значи да ми мање вредимо као алкоси од београдских испичутура.

 3. seljak kaže:

  Sada je postalo moderno da mladi još u toku prepodneva počnu da “dočekuju novu godinu”, tako da su oko ponoći već u krevetima ili na fejsbuku.

  Želim Vam svima sretnu i uspešnu 2013. godinu.

 4. Ja sam kaže:

  Alkoholna beogradizacija.
  P.S.
  Zasto Ivica nije u konkurenciji?

  1. Miki kaže:

   Zbog sukoba interesa. Ivica je rođen 1. januara, pa bi time u neravnopravan položaj bili dovedeni svi oni koji se odmah naroljaju na svoj rođendan, iako im se ne poklapa s nekim praznikom.

 5. slobodni strelac kaže:

  E pa Darko, svaka ti čast.
  Nije mala stvar biti prvi u Srbiji (valjda).
  Živio te Bog!

 6. Peki kaže:

  Montirano, drug Dacic uzima nagradu. Zapravo, uzme iz budzeta, naglasi kako ce da se obeznani zbog sirocica, i onda prebaci u fond za svrc-brc od kojeg 70% zavrsi u privatnim dzepovima navodnih NVO… Cekaj, ovo nije duhoviti sarkazam!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *