njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

04. jun. 2020

Prve reči jedne bebe: “Je l’ vam leglo 100 evra?”

BEOGRAD, 4. jun 2020, (Njuz) – Mala Iskra Ćatić izgovorila je danas, dva dana nakon što je napunila godinu dana, svoje prve reči i šokirala oca Milana i majku Irenu. Ovi Beograđani su ispričali za Njuz da ih je Iskra jutros, tokom presvlačenja, pogledala i izgovorila “Je l’ vam leglo 100 evra?”.

– Nisam mogao da poverujem kada sam čuo šta je rekla. Supruga i ja smo očekivali da ćemo od Iskre prvo čuti “mama” ili “tata”, eventualno “baba” i “deda”, pošto su to reči koje je tokom proteklih 12 meseci najčešće mogla da čuje. Ni na kraj pameti nam nije bilo da ćemo i od nje čuti pitanje koje ovih dana svi postavljaju jedni drugima – rekao je Milan Ćatić.

– Tokom poslednjih par dana sve češće je izgovarala nešto što liči na “eeevvvv” i “leeeggg”, ali nismo ni pretpostavili da to ima veze sa uplatom 100 evra. Taj novac jeste tema koju smo najčešće pominjali pred njom, ne samo mi, već i nama bliski ljudi, čak smo u šali Iskri pričali pred spavanje šta ćemo joj sve kupiti kada legnu pare, ali nismo mogli ni da pretpostavimo da će baš to biti prva stvar koju ćemo čuti od nje – izjavio je Iskrin tata.

Milan je dodao i da ga je poslednji put izjava nekog deteta ovoliko zaprepastila kada je pitao komšijinog sina koliko ima godina, a mališan mu je odgovorio “dve, najviše dve i po godine”.

Soko Sokolović

  1. voya montoya kaže:

    Ocekivani rezultat kampanje- Vreme je za bebe , cim sacuvamo bake i deke, i skinemo ih sa PIO Fonda…

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Znači sad pišemo o bebama, jer sva starija deca odoše da rade spotove za listu 1!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *