njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

11. aug. 2014

Psa koji već peti put pokušava da pobegne od vlasnika ponovo našli preko Fejsbuka

...

Žika uslikan kako uživa u momentima van kuće

MLADENOVAC, 11. avgust 2014, (Njuz) – Nemačkog ovčara Žiku, koji je po peti put pokušao da pobegne od svog vlasnika, ponovo su pronašli fanovi Fejsbuk strane koja traži izgubljene ljubimce i vratili ga nazad gazdi, saznaje Njuz.

Ubrzo nakon što je trogodišnji Žika uspeo da se nakon višenedeljnog planiranja iskrade iz stana svog vlasnika Radeta Topuzovića i potraži slobodu, na Fejsbuk stranici “Pronađi izgubljenu kucu i macu” osvanule su njegove fotografije, na osnovu kojih je pronađen i, mimo svoje volje, vraćen vlasniku.

Iako ovaj pas tvrdi da ne želi više da živi sa Radetom jer ga ovaj retko izvodi u šetnju, nikad se ne igra sa njim i često zaboravlja da ga nahrani, to nije sprečilo fanove Fejsbuk stranice da se daju u potragu za njim i uz komentare “nestao mica”, “srce malo se izgubilo”, “odričem se svog kreveta kako bi ova slatka kuca spavala u toplom domu”, okončaju ovu potragu.

Ivana Mitrović iz Mladenovca, koja je pronašla Žiku, kaže “da je presrećna što je ovaj slatki pas vraćen u svoj dom i da je to što ju je on sve vreme grizao verovatno rezultat toga što je bio uplašen jer je jedva čekao da se vrati vlasniku”.

Miroslav Vujović

 1. LazaR kaže:

  Pa ova je pronašla pogrešnog psa! :( Gore piše da je pobegao Žika, a ona je pronašla Lakija! :(

 2. aleksandar kaže:

  Žiko, sledeci put bezi na twiter!

 3. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  Da slučajno niste pomešali slike? Zar ova fotografija nije trebalo da bude deo teksta “kako se pravilno pravi selfi” objavljenog pre par dana?

 4. Tagore kaže:

  Brojni psi iz Mladenovca su otišli na godišnji odmor u ženskom frizerskom salonu kod ”NADE” u Ćićevac kod Varvarina na Moravu.
  http://www.blic.rs/data/images/2014-08-05/500409_cicevac01-otrovani-psi-ispred-frizerskog-salona-milice-kristic-foto-s-milenkovic_f.jpg

 5. zemljostrugar kaže:

  Svaki put mu ga vrate sinteri iz azila za pse,verovatno cip ocitaju skenerom,i vrnu mu ga uz odredjenu nadoknadu! Mozda je pas Zika u dosluhu sa sinterima? i od vlasnika traze otkup.Zika dobije jednu poveliku,ukusnu kosku od njih a sinteri kes lovu od vlasnika.Kakva su vremena ni psi nisu sto su nekad bili i oni se inficirali mitom i korupcijom trce za onim ko im ponudi bolje uslove.Pa ti reci posle veran ko pas!

 6. sloboda(n) kaže:

  E moj žile, sledeći put ostavi status da si u grčkoj, kao brčkaš šapice u moru a ti lepo na borsko jezero bog da te vidi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *