nazad na vrh

Publika sve vreme bila na nogama tokom novogodišnjeg koncerta ispred skupštine

Publika stajala čak i tokom nastupa Sergeja Ćetkovića

BEOGRAD, 2. januar 2012, (Njuz) – Iz Gradskog sekretarija za kulturu saopšteno je danas da je novogodišnji koncet održan ispred Doma narodne skupštine u potpunosti uspeo i da su time demantovani oni koji tvrde da je organizacija ovakvih događaja za Novu godinu prevaziđena.

– Dokaz da je ovaj koncert u potpunosti uspeo i da je naš izbor izvođača bio odličan je i taj što je publika sve vreme bila na nogama, a neki su čak i igrali. Nije primećeno da je iko sedeo, što je čest slučaj na nekim drugim koncertima. Ljudi su stajali čak i za vreme nastupa Sergeja Ćetkovića, što je po prvi put viđeno od kada ovaj izvođač javno nastupa. Time je na najbolji način demantovano da Ćetković ima samo jednu pesmu koju izvodi na više načina – rekla je Ivana Avžner, gradska sekretarka za kulturu.

Prema njenim rečima senku na ovaj veličanstven novogodišnji događaj bacili su neki neodgovorni pojedinci koji su više pažnje obraćali na muzičare nego na otvaranje mosta preko Ade.

– Publiku smo jasno upozorili da koncert nije centralni događaj večeri već da je to otvaranje novog mosta preko Ade. I pored toga neki neodgovorni pojedinci više su gledali u pravcu bine nego u pravcu Čukarice, čak i za vreme vatrometa, što je nedopustivo – smatra gradska sekretarka za kulturu  – S obzirom na to da je čitav događaj sniman, pregledali smo materijal Studija B i tačno utvrdili vinovnike tog incidenta.

Zbog neadekvatnog ponašanja tokom konceta iz naše zemlje već je deportovano 13 Slovenaca i pet Hrvata, a protiv 28 državljana Srbije podnete su prekršajne prijave.

Bojan Ljubenović

  1. Korekcija direkt s neba: kaže se ‘neodgovorni pojedinci’, a ne ‘pojenci’.
    Pozdrav – Vuk, Dositej, Vujaklija i Klaić.
    P.S. Klajne, šta čekaš, brzo se penji gore :-)

  2. Ja nisam hteo da dočekujem ispred skupštine jer nisu doveli Indiru sa novim hitom…

  3. mnogi su se verujem uz picence jedva drzali na nogama :)

  4. Ko je smeo da ne gleda javno preduzece Galiju? Jos mi treba Dacic za vratom.

  5. Znaci Pun pogodak ovaj put za novu! I ovi sto su bill na mostu su na nogama docekali vatromet

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix