Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. sep. 2023

Pumpadžija dobio napad smeha kad mu je mušterija rekla “Natoči za crvenu!”

BEOGRAD, 30. septembar 2023, (Njuz) – Radnik neimenovane benzinske pumpe u Beogradu S.B. završio je u Urgentnom centru nakon što je dobio nekontrolisani napad smeha na poslu.

Napad je prouzrokovala mušterija koja je zatražila od S.B. da mu natoči goriva za hiljadu dinara, na šta je radnik odreagovao smehom umerenog intenziteta koji je ubrzo prerastao u napad koji više nije bilo moguće zaustaviti.

Iz uprave firme “Gas agregat”, u čijem se vlasništvu nalazi pomenuta pumpa, navode da u prvi mah nisu znali šta je uzrok događaja, ali da su kasnije saznali iz razgovora sa mušterijom, kada je stigla hitna pomoć.

– Mušterija je uletela u radnju i rekla da pozovemo hitnu pomoć jer je čoveku pozlilo. Hitna pomoć je ubrzo stigla i zatekla našeg kolegu kako leži na tlu i jako crvenog lica i iskolačenih očiju i smeje se toliko jako da ostaje bez daha – navode iz ove firme.

Prema njihovim rečima, službenici hitne pomoći su tokom intervencije pitali mušteriju šta je prethodilo napadu da bi znali kako da poatupaju i tek tada se otkrila cela priča.

– Rekao nam je da mu je samo tražio da natoči za crvenu. Kada je to izjavio, počeli smo da se smejemo svi mi iz smene, a bogme su počeli i ovi iz hitne pomoći. Oni su zbog smeha kolegu jedva uneli u sanitet, a on se tada već zacenio jer je po drugi put čuo kobnu rečenicu – objasnili su nam iz kompanije.

Hospitalizovani radnik je, kako saznajemo, na poluontenzivnoj nezi i trenutno je stabilno, a lekar mu je kao terapiju prepisao gledanje dosadnih video sadržaja kako bi izgubio volju za smehom.

– Više puta dnevno gleda snimke konferencije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a pošto smo i mi indirektno bili izloženi uzročniku ovog neobičnog zdravstvenog problema, i nama je prepisana ista terapija samo u manjim količinama. Čujem da su i radnici hitne pomoći morali na bolovanje – zaključili su u “Gas agregatu”.

Prema saznanjima Njuza, mušterija koja je svojim nesmotrenim ponašanjem ugrozila zdravlje više ljudi, privedena je na informativni razgovor, ali je ubrzo puštena jer dežurni policajci nisu mogli do kraja da završi ispitivanje zbog nekontrolisanog napada smeha.

Nenad Milosavljević

Ako želiš da saznaš koliko zaista vrede “nikad veće plate” u Srbiji, klikni ovde.

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *