njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

13. jun. 2013

Puštene u prodaju ulaznice za otvaranje H&M radnje u Srbiji

U prodaji ostale samo ulaznice za stajanje u holu Delta Sitija

BEOGRAD, 13. jun 2013, (Njuz) – Ulaznice za otvaranje prve H&M radnje u Srbiji puštene su rano jutros u prodaju. Nakon brojnih nagađanja o datumu, švedska modna kompanija Hennes & Mauritz AB (H&M) potvrdila je da će otvaranje biti u avgustu, u šoping centru Delta siti.

Uprkos cenama karata, koje su za naše uslove visoke, organizatori su saopštili da za otvaranje vlada nezapamćeno interesovanje i da se očekuje pravi spektakl.

Svi zainteresovani ulaznice mogu nabaviti za na blagajni Doma omladine, Corner šopovima širom Srbije, Eventim prodajnim mestima, kao i putem internet sajtova – Gigstix i Eventim. Redovi za karte formirani su jutros oko 5 časova i mesta u fan pitu bukvalno su razgrabljena u roku od pola sata, saznaje Njuz.

– Ovako nešto još nisam doživeo. Ostale su još samo ulaznice za stajanje u hodniku Delta sitija, a i one će ubrzo nestati – izjavio je jedan od prodavaca.

Bojana Radenović, studentkinja sa Novog Beograd, kaže da je čekala za kartu više od tri sata, ali da ne žali jer se na otvaranje H&M-a u Srbiji čeka ceo život.

– Uzbuđena sam! Godinama pratim H&M, zbog njih sam išla u Budimpeštu, Beć i Prag! Još uvek ne mogu da verujem da se ovo dešava i da će mi biti na dohvat ruke! Nadam se da će nas obradovati i nečim novim, da neće predstaviti samo stare stvari – rekla je Bojana.

Poznati brend najavio je na svom tviter profilu da ne može da dočeka dolazak u Beograd.

– Ne mogu da opišem zadovoljstvo zbog konačnog otvaranja H&M radnje u Srbiji. Ukazala nam se fantastična prilika i radujemo se susretu sa Beograđanima – stoji u saopštenju.

Organizatori upozoravaju kupce da budu oprezni prilikom kupovine ulaznica jer su se već pojavili falsifikati koji se najlakše mogu prepoznati po tome što na njima piše da su za otvaranje prve Ikea radnje u Srbiji.

Soko Sokolović

 1. aleksandar kaže:

  “studentkinja sa Novog Beograd”, samo da znate urednistvo, ima nas koji citamo sva slova, i ona sto fale!!

  1. Славко kaže:

   Фали: Гоце Делчева 8

   1. aleksandar kaže:

    skonto. pluscina.

   2. B. Igic kaže:

    Megatrend?

 2. Miloje kaže:

  Jel’ može da se tamo kupi desna čarapa?
  Na mojoj čarapi(desnoj)ima rupa već dva dana,pa ako je jeftino da palim kola…

  1. Pera Detlić kaže:

   Paljenje kola nikad nije jeftino, osim ako nisu tudja :P

   1. Miloje kaže:

    Bravo majstore,skontao sam ‘grešku’ kada je komentar otišao..
    Trebalo je ‘kresnuo’?
    Ili da smišljamo,kao hrvati,novu odrednicu?Otvaram konkurs-najbolja reč za sitaciju kada hoćeš da auto ide sopstvenim pogonom.

    1. aleksandar kaže:

     sopstvjenopogonskikresokret

     1. aleksandar kaže:

      mada, ispravan redosled je napaliti pa kresnuti

 3. ariela kaže:

  A cujem da ce svaki posetioc dobiti po jednu kesu H&M…da imaju za uspomenu…pa bez obzir sta nosiili u njoj fora je da kupujete kao tu…i onda ste u trendu…

 4. Nataša kaže:

  Živa nisam! Na žalost, nisam uspela da nabavim kartu za otvaranje, ali sačekaću da prođe ova prva navala u nadi da će ostati šta da se probere.

 5. Vitez kaže:

  Kažu na ulaznicama slike Vesne Rivas i Goce Božinovske umesto upustva za upotrebu , ko je pametan shvatiće.

 6. Tagore kaže:

  Ako me oba oka ne varaju, ođe ni švedskih seljaka nema?!

  Mladi Šveđanin ređe riđe kose Erling Persson se zaljubi u ”nju” i otvara prvu prodavnicu intimne ženske odeće ”Hennes”, što na švedskom jeziku znači «za nju», ali ”ona” mu ne odgovara ni u snu ni u javi.
  Kasnije se mladi Šveđa Erling Persson zaljubi u nekog bogatijeg Šveđanina Mauritz-a Widforss-a i otvara prodavnicu ”Hennes & Mauritz”, što na najlepšem jeziku švedskih seljaka čini «za nju i za Mauritz-a».

  I tako je ”ona” tek tada s osmehom jelena ”IKEA” prihvatila ponudu Erlinga Perssona da u naprednoj Srbiji otvori dućan (H&M – Hennes & Mauritz) ili «za nju i za Mauritz-a» već 2113. godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *