Pogled iz stana jednog od putara
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. mar. 2020

Putari čistili sneg od kuće

BEOGRAD, 24. mart 2020, (Njuz) – Snežne padavine nisu iznenadile putarska preduzeća, koja su odmah reagovala, angažovala svoje radnike koji su, u skladu sa uputstvima vlade, puteve očistili iz svojih domova.

– Sneg u ovo doba godine nije baš uobičajen, ali smo ga spremno dočekali – kažu u “Beograd putu” – Redovno pratimo vremensku prognozu i svoje aktivnosti prilagođavamo situaciji na terenu. Čim je sneg počeo da pada, naši radnici su krenuli u čišćenje puteva i ulica. Pošto je, zbog korona virusa, na snazi vanredno stanje, naši radnici su čišćenje ulica obavili od kuće. Na ovaj način, ispoštovali smo preporuke nadležnih organa, radnike i građane zaštitili od mogućeg prenošenja virusa – rekli su nam u ovom javnom preduzeću i pozvali nas da se sami uverimo da li su ulice propisno očišćene.

Njuzovi reporteri sa lica mesta potvrđuju ove navode, ističući da sneg nije poremetio saobraćaj u glavnom gradu.

– Na ulicama nema zastoja, saobraćaj se neometano ne odvija u svim pravcima, a vozači su vožnju prilagodili uslovima vanrednog stanja, bar u ovom delu gradu koji mogu da vidim iz kuhinje i dnevne sobe – javlja naš reporter iz Mirijeva – Nema gužvi karakterističnih za ovakve vremenske uslove, a komšije iz zgrade sa kojima sam pričao kažu da je ista situacija i u ulicama koje oni mogu da vide sa svojih prozora. Građani mogu mirno da ostanu kod svojih kuća, bez zebnje da će se zaglaviti negde u saobraćaju – poručio je on.

Bojan Savić

 1. voya montoya kaže:

  Sva sreca, zalihe soli su znatno jace od zaliha zlata…!! Mada se Covid 19 ( virus ) upravo gomila na metalnim povrsinama…

 2. amharac kaže:

  sto je pohvalno. obicno ciste iz kafane

 3. voya montoya kaže:

  Aplauz za sve rupe sistema, i treba da se cuje ,u emisiji vreme sporta i razonode…Subotom…Eeee…

 4. Ostoja od sto kaže:

  Nisam pametan… ali bolje čiste od kuće nego kada su na licinom mestu….
  Mora da je paranoja…ili kako se zove ono što ima naš precjednik….kućnog saveta!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *