njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. mar. 2011

Putin postaje počasni predsednik Srbije

Srpski političari ne sumnjaju da će počasni predsednik izvući Srbiju iz krize

BEOGRAD, 18. mart 2011. (Njuz) – Srpski parlament je pokrenuo inicijativu za dodelu titule počasnog predsednika Srbije premijeru Rusije Vladimiru Putinu. Ova ideja dolazi nakon inicijative univerziteta u Beogradu da se ruskom premijeru dodeli počasni doktorat prilikom njegove planirane posete Beogradu krajem meseca.

Predsednik Srbije Boris Tadić smatra kako ova ideja dolazi u pravom trenutku i da je konačno došlo vreme da se ”formalizuje odnos koji već duži niz godina postoji između naše države i Vladimira Putina.”

– Srbija se ionako prilikom svakog bitnijeg međunarodnog poteza koji treba da povuče konsultuje sa Rusijom, i red je da Vladimir Putin i zvanično bude proglašen za počasnog predsednika – smatra Tadić – Putin je do sada veoma uspešno vodio Rusiju, i doveo je tu napaćenu zemlju na poziciju koju danas zauzima u svetu, a to je jedna od vodećih supersila, dok građani Rusije, koji su kod nas poznatiji kao Rusi, danas uživaju najveći svetski standard i sve društvene slobode – dodaje Tadić, koji je siguran da će Putin kao počasni predsednik Srbije uspeti da i našu zemlju izvuče iz krize jednako uspešno kao što je i Rusiju.

Skoro sve stranke u parlamentu se slažu da počasno stavljanje Srbije Vladimiru Putinu na raspolaganje može imati samo pozitivne posledice po našu zemlju. Predsednik naprednjaka Tomislav Nikolić misli kako je ovo sasvim logičan potez i pita se zašto takva odluka nije doneta mnogo ranije.

Vladimir Putin je, da podsetimo, već postao počasni vlasnik klubova Crvena Zvezda i Partizan, kao i naftne industrije Srbije, a u slučaju da upravljanje Srbijom sa mesta počasnog predsednika ne donese rezultate, srpska Vlada već planira da se Putinu na raspolaganje stavi i celokupna imovina građana Srbije.

Viktor Marković

 1. dragoljub kaže:

  glupo!!!

  1. Kontrapunkt kaže:

   Evo ga rusofil. :) Molim redakciju da sledeći članak bude o Obami da se neki ne bi osećali indisponirano.

 2. Ajvarolog kaže:

  zapravo sjajno! rusofili, nkvn :P

 3. Golub kaže:

  A, je l’ to znači da sam džab-džabe učio francuski i engleski…. i da sad moram da se prešaltam na ruski, batalim latinicu i sa domaće kajsije pređem na vodku?

  Uh!

  Mada, milim da su slabe vajade od te ideje.
  Sve mi se čini da ovi naši trče pred rudu… nije Putin naivan… imam osećaj da će ih odbiti veoma ljubazno sa smeškom takvim – skoro sarkastičnim… ili čak otkazati posetu zbog “neodložnih poslova”… ili “prehlade”….

  Čuj, počasni predsednik…. treba Putinu još ta beda na grbači k'o čir na…….

 4. Tagore kaže:

  Bez treće noge i drvene bandere podupiraju repom.

 5. Jessy kaže:

  Prvi tekst koji mi je izazvao stomacne probleme!

 6. Jordan kaže:

  Ako se desi cudo, pa jednog dana na izborima pobede bivsi radikali, ovo ce biti 100% istinita vest.

 7. Tagore kaže:

  A Great Slavic ‘monarch’ butterfly, a Kenyan lion from Jakarta, a little French clown and a Italian circus man – u lokvi kraj lotusovog cveta na brdu iznad mora u Fukushima Daiichi su odlućili hirurškim bombardovanjem lazerske precizije sipati vodu po četiri jezgra vulkana.
  Tamo daleko, brojni Tokyioiti, koji iz petnaestogodišnje ekonomske krize nepoznate svetu, ne mogu da se plate ni voz do Osake, čekaju baš ove junake…

 8. scoby kaže:

  Malo je sve to, trebalo bi mu dati i pravo prve bracne noci za sve ubuduce sklopljene brakove.

 9. Dule kaže:

  E da je bar ovo stvarno i da nije samo pocasni predsednik :P

 10. A jel to znači da će kakav Medvjed biti počasni predsjednik vlade ili obratno

 11. Tagore kaže:

  Ma jok beee, Zorane Plavšiću, od stopala medvjeda ni čula ni sluha !
  Oj medvjede gorska životinjo, Bog ubiJo Njemačku i marku, oj, oj, ooo…

  (U ovim časima vrancuski ”Pjevac Crcavac” krči nove granice svijeta.)

 12. KG kaže:

  DAo bih odma da zameni onog manekena ,Rusi su 2000 godine pali najnize u istoriji u svakom pogledu a ovaj ih je sredio i vratio na stare staze

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *