nazad na vrh

Putin Vučiću dao da pet minuta upravlja Rusijom, ali iz njegove ruke

Vučić oduševljen kako je upravljao Rusijom 5 minuta

MOSKVA, 9. maj 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je priliku da na pet minuta upravlja Rusijom, nakon što mu je to, doduše iz njegove ruke, dozvolio ruski predsednik Vladimir Putin.

Predsednik Putin je na paradi povodom Dana pobede nad fašizmom upitao predsednika Vučića “da li želi možda da na kratko vidi kako je to upravljati Rusijom”, što je srpski predsednik bojažljivo prihvatio.

– Treba ohrabriti predsednike malih zemalja, i dati im da se osete velikim i bitnim tako što im na kratko date kontrolu nad Rusijom. Naravno, sve uz nadgledanje i superviziju kako niko ne bi nastradao – izjavio je predsednik Putin.

Predsednik Vučić je izrazio zahvalnost ruskom predsedniku izjavivši da će večno pamtiti kako mu je “veliki Putin dao da iz njegove ruke upravlja Rusijom punih pet minuta”.

– Možda se čini kratko, ali tih pet minuta su meni delovali kao ceo mandat, odnosno u srpskom slučaju par godina. Dao mi je i da stiskam dugmiće za lansiranje nuklearnih glava ali samo do pola, kao i da na kratko uhapsim jednu članicu grupe “Pussy Riots” – izjavio je predsednik Vučić.

Kako se nezvanično saznaje, predsednik Vučić je za pet minuta upravljanja Rusijom uspeo da sa sobom ponese dosta utisaka koji će mu predstavljati “inspiraciju za buduće upravljanje Srbijom.”

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Hahahahaha jao jao pocepali ste!!!

  2. U prevodu, držao Putka za džojstik.

  3. Dobro je što je bilo samo na pet minuta. I EU mu je dala da Srbijom upravlja iz njihove ruke, pa gle sta napravi jer ga nisu vremenski ograničili!

  4. Treba da vrati uslugu, da da Putinku da upravlja Srbijom na 10 godina uz znak recipročnog gostoprimstva

  5. Brate Putine,napravice zajednicu ruskih mesnih zajednica,za pet minuta…Bivsi poklonik Zirinovskog,ucase ruski jezik,ali dusu ima samoupravljacko srpsku,do otcepljenja od zdrave pameti…!!! Mirko Topalovic,svih kapija…!!!

  6. Nas ISKANDER,iska da gi stiska…

  7. 5 min je bilo dovoljno da bata otvori 18 firmi i postao vlasnik 44 kafiterije i restorana u moskvi

  8. Koja budala izmislja ovakve bajke. Nadam se da niste bas svi toliko prolupali da verujete u izmisljotine bolesnog uma.

  9. Поносни смо на нашег прецедника. Браво!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix