njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

28. okt. 2013

Putnici u vozovima nisu primetili da je železnički saobraćaj u blokadi

...

BEOGRAD, 28. oktobar 2013, (Njuz) – Građani koji su se danas vozili prugom Beograd-Bar nisu primetili da je železnički saobraćaj  u prekidu zbog štrajka radnika fabrike automobila Priboj.

Kako saznaje Njuz, više desetina putnika sedelo je u vozu u Užicu nekoliko sati, kada im je kondukter rekao da napuste vozilo jer dalje ne saobraća.

– Bio smo na stanici u vozu koji se se kretao brzinom kojom se inače kreće kada idem u Crnu Goru, kada sam čuo da voz ne saobraća već nekoliko sati – izjavio je jedan od putnika Petar Ivić.

Portparol Železnica Srbije Nenad Stanisavljević izjavio je da skoro čitavog dana nije bilo većih primedbi i da je do poziva građana došlo tek kada su mediji preneli vest o blokadi pruge.

– Brojni putnici su nas pozvali iz vozova da demantuju ovu vest – izjavio je Stanisavljević, koji kaže da je Železnici zbog silnih poziva u tom trenutku pao sistem.

Marko Dražić

 1. Raynolds kaže:

  Zeleznica je inace najveci troll za strajkace.

  1. technocaja kaže:

   Građani su najveći sponzori Železnica Srbije a i ne znaju to…

 2. zexx kaže:

  Cuo sam da Stiven Hoging dolazi sa strucnjacima za kvarkove i super-strune radi proucavanja Srpske zeleznice.
  Zbog prica i dozivljaja na relaciji Beograd-Bar sumnja se da se negde na toj deonici nalaze vremenske crvotocine koje usporavaju vreme do nivoa singulariteta slicnog kakav je bio u Big Bangu(za one koji ne znaju to nije tip pornica,iako naucnici tvrde da je to jako je*en dogadjaj) i samim tim kriju nove cinjenice o fenomenu prostor-vreme,a vi se ovde sprdate sa svim tim ozbiljnim stvarima.
  Sramno!..bre!

 3. scoby kaže:

  Ma nema tu boljitka, sve dok se direktor železnice Sima C. ne vrati svom starom poslu – uzme pajser u ruke i krene da mlati po vagonskim osovinama.

 4. ZokaPoka kaže:

  Momci, genijalno ( tacka) :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *