njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. nov. 2012

Putnik GSP-a odložio kupanje za neka bolja vremena

Većina putnika razumela je njegovu odluku

BEOGRAD, 23. novembar 2012, (Njuz) – Putnik GSP-a I.A. (49), priznao je juče na raskrsnici Kneza Miloša i Narodnog fronta za vreme špica da je odložio kupanje za neka bolja vremena, saznaje Njuz od izvora u pedesettrojci.

I.A., koji u poslednje vreme “ima preča posla od tuširanja” kaže kako nije vreme da se posvetimo sebi u teška vremena kada ljudi oko nas očigledno pate.

– Situacija u zemlji je takva da sitna zadovoljstva poput kupanja moramo ostaviti za neka srećnija vremena – izjavio je I.A. koji je zbog svoje sigurnosti ipak želeo da ostane anoniman – Kada ekonomija zemlje ojača, onda ćemo se posvetiti nama samima – zaključuje I.A.

Kako Njuz saznaje, većina putnika iz gradskog prevoza prećutno odobrava ovu odluku, mada su iznenađeni da se ovakva odluka donosi tokom jesenjih i zimskih, a ne letnjih dana.

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  Da li je u pitanju namera ili slucajnost, tek na fotografiji je autobus iz GSP Novi Sad.
  U vreme teske ekonomske, moralne , oralne i svake druge krize, sve vise kriziraju i odnosi izmedju BG i NS. Da li to i Njuz podgreva zaprsku za corbu?
  P.S.
  Za neupucene: naravno da se salim.
  Ajmo svi u nekupace! Pokazimo solidarnost, stedimo resurse-vodu ,struju.

  1. ian kaže:

   A sada je autobus GRAS-a iz Sarajeva :D

 2. Intelektualac kaže:

  J*bati sistem ovakav vise! Svu energiju moram da posvetim prozivanju drzave po forumima, od novina nemam vremena da citam ostale stvari jer ne zelim da budem neobavesten u diskusijama o politici.U teretanu vise ne idem jer mislim na nas sistem i lose stvari u njemu… Srecom novine pisu kako se sve desilo u detalju bez ikakvih izmena i iz takve perspektive mogu da kazem da se osecam veoma zadovoljeno na 5 sekundi kad dobijem lajk na fejsu jer sam se slozio sa nekim clankom koji je isprozivao nekog.

 3. Ja sam kaže:

  Ovo je nacin kako da se pomogne GSP-u.
  Prestanimo masovno da se kupamo. Sirimo aromatican smrad nasih telesa. Tako cemo povecati prazan prostor oko sebei smanjiti broj putnika u autobusplusevima, kojima vise nece pucati sasije, jastuci, gume, vrata.
  Komuuunalci vise nece imati koga da biju pa ce se samopotamaniti .
  Ucinicemo jos jedno dobro delo: postacemo prirodna stanista buvama, krpeljima, stidnim vasima. Sirimo empatiju prema njima.
  Nanesimo tezak udarac higijenskoj industriji, glavnom tvorcu ozonske rupcage.
  Drago mi je da nasa Vlada ima razumevanja za nasu nemastinu i svesrdno nam pomaze da je negujemo i uvecavamo.

 4. Bane kaže:

  Možda većina putnika misli da “prećutno odobrava”, ali čuju se daleko…

 5. Ender kaže:

  Dobar glas, pardon, smrad se cuje nadaleko.

 6. ariela kaže:

  Pomislih za trenutak da bi to nekupanje i miomirisi koji se sire busom oterali komunalce ali se setih da su oni sigurno prilikom obuke imali i vezbu sa gas maskama u slucaju ovakvih i slicnih diverzija na njih..

  1. Ja sam kaže:

   Tvoja i moja teorija se ne poklapaju.
   Zivi bili pa videli.
   Nisu oni imali vezbe u realnim uslovima sa 167 putnika u solobusu.

 7. Tagore kaže:

  Haha, a u letnjim danima svaki deseti putnik GSP-a se redovno kupa i svaki deseti može da vraća kredit?
  – Ne lipši magarče do zelene trave – kaže moj drugar L.A. – (Leposav Anđelić) i žali se da su ga dve banke, (Raiffeisen i NLB), molile da se prezaduži!

  I u ujedinjenom ministarstvu vlada molitvena tišina. Predjelo se sve duže čeka kraj mineralne vode, berrrk, a tanjiri od bohemskog porcelana prozirni i plitki:
  http://www.blic.rs/data/images/2012-11-21/290425_dinkic01betaphotofoto-nenad-petrovic01_f.jpg

  Ministar bohemskog porcelana je složio novodogovoreni uslov dugoročnog ruskog kredita još nepoznate kamate u porastu. Prema njegovim rečima, 300 miliona dolara ruskog kredita popunilo bi ovogodišnji budžetski deficit i napunilo tanjire, a povlačenje preostalih 700.000 dolara će biti realizovani u tri faze (1.2.3.).

  UNICEF | 21. 11. 2012. – 13:21h | Московская года | 15'000 dece godišnje
  Pripadnice pokojne Sovjetske Unije (20 + Rusija) po dobrim starim navikama napuštaju samo 15'000 dece svake godine. Danas 1,3 miliona mlade dece živi bez poznatih roditelja.

  – Как работает новый закон, как ни крути, а больше года минуло с его принятия и чуть меньше года с того дня, когда власти закрутили…..

  1. Ja sam kaže:

   Pravda za poznatu decu nepoznatih roditelja.

  2. Grešni Miloje kaže:

   Hmpf..šta je pisac hteo da kaže,bre?

   1. Grešni Miloje kaže:

    Pisac je..Tagore,bre!

 8. celtic kaže:

  Još jedan za Ginisa: Njuz prvi u svijetu ima izvor iz busa u pokretu u državi koja stoji!!!!

 9. zexx kaže:

  Hm,a cinilo se oduvek da u GSP-u nisu cista posla.

 10. Tagore kaže:

  Poranim jutros prerano u GSP-ov autobus žute farbe – poklon japanskog naroda, kraj mene sede Toša, Sosa i Lala, dok se miris salaša širi.
  Palim već otrcani laptop ‘Toshiba’, (zbog niske cene), koji sam pokrao, ne sećam se gde, konekcija mi tri puta puca, i konačno čitam jutarnje vesti na NJUZ (sa dostojanstvenim ukusom znoja mojih ranih saputnika).

  – Srpski malinari iz Arilja tužiće pčelare iz Inđije zbog povišenog broja pčela koje previše jedu prirodni cvet malina i žaocima pelcuju malinarsku decu – kaže Toša.

  – Ćuti, bre, Tošo, zaboravi prirodni med i jedi burek dok ga ima! Rusija je odobrila Srbiji kredit nepoznate kamate od 800 miliona dolara za obnovu železničke infrastrukture sa rokom otplate od pet godina pod uslovom da nabavka dizelmotornih vozova bude od ruske kompanije ‘Metrovagonmaš’, dok Putin uvozi neke bezvredne i zastarele nemačke parne lokomotive – kaže Lala iz Banata.

  – Youpi (yoopy), sada mogu renoviranom srpskom železnicom da putujem iz Kikinde i u Lapovu da studiram filozofiju – kaže Sosa.

  U tom času na zabranjena zadnja vrata GSP-ovog autobusa žute boje, (ili poklona japanskog naroda), uskoči užurbani i radni ambasador Japana Toshio Tsunosaki, (zvani Tošio Cunazaki na jeziku srpskih junaka), i kaže da je Srbija mogla i besplatno da uvozi japanske lokomotive iz Fukušime.

  – Tamo i ‘nako niko nikoga nikada više neće da prevozi – teši nas njegova ekselencija Tošio Cunazaki.

 11. Misantropicus kaže:

  Ovo je biohemijski rat protiv konduktera i komunalne policije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *