njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

28. jan. 2014

Radnički traži poništavanje finala kupa jer njihov golman nije video loptu

Igrači Radničkom zameraju Šefiku što je prejako bacio loptu

Igrači Radničkom zameraju Šefiku što je prejako bacio loptu

KRAGUJEVAC, 28. januar 2014, (Njuz) – Vaterpolo klub Radnički traži poništavanje finalne utakmice Kupa Srbije insistirajući pri tome da je poslednji gol bio neregularan jer njihov golman Zdravko Radić nije video loptu posle šuta Denisa Šefika.

– Apsolutno je neprihvatljivo da se na ovaj način završi finale Kupa Srbije i zato tražimo ponovno odigravanje utakmice – kaže Filip Filipović, kapiten Radničkog – Svi ste videli da je Šefik šutnuo loptu baš jako, pa naš golman nije uspeo ni da je vidi, a kamoli da odbrani udarac. Sumnjam da je Šefik namerno napravio žabice kako bi Radića lopta zbunila, što se i desilo. To nikako nije kolegijalno sa njegove strane. Morao bi da ima razumevanja za kolegu sa druge strane bazena. Zbog tih žabica Radiću je voda prsnula u lice i nedopustivo je da sudije priznaju takav gol – ljutito tvrdi Filipović.

Članovi stručnog štaba i igrači tima iz Kragujevca tvrde da nemaju ništa protiv Crvene Zvezde, ali da bi odigravanje novog meča bilo pravedno rešenje.– Nadam se da će Zvezda prihvatiti odigravnje nove utakmice jer je to najpoštenije rešenje u ovom slučaju. Bilo bi sportski da Šefik u tom meču ne igra i da nas Zvezda opet ne pobedi kako bi dokazali da smo trenutno najbolji tim u Srbiji-zaključio je Filipović.

Bojan Savić

  1. Ja sam kaže:

    Radi regularnosti nove utakmice, trebalo bi igracima Zvezde lancima vezati levu ruku sa desnom nogom i lisicama levu nogu sa desnom rukom.
    Na ostale udove okaciti atletsko kladivo. Takodje im treba zabraniti da disu kada su im preostale glave van vode.
    Igracima Radnickog zabraniti davanje golova jezikom van linije od 5 metara.

  2. nisam bezobrazan kaže:

    Izbori raspisani , a o Aleku i dalje ne sme da se pise. Redakcijo…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *