njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. nov. 2018

Radojičić očistio prilaz kućicama za vrapce

BEOGRAD, 28. novembar 2018, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić očistio je danas od snega prilaz kućicama za vrapce koje se nalaze u novobeogradskom bloku 28.

Gradonačelnik je tom prilikom istakao da je grad potpuno spreman za zimsku sezonu održavanja kućica za vrapce, kao i da su obezbeđene dovoljne količine soli i mehanizacija neophodna za čišćenje snega.

– Najbolji dokaz da nas sneg danas nije iznenadio jeste naša brza reakcija kada su u pitanju kućice za vrapce. Obezbeđena je prohodnost svih puteva koji vode do kućica, očišćeni su ne samo putevi prvog, već i drugog prioriteta i svim vrapcima je omogućeno nesmetano funkcionisanje. Nastavićemo da pratimo situaciju na terenu i reagovaćemo, ukoliko bude neophodno – objasnio je Radojičić u izjavi za Njuz.

– Meni zaista nije teško da uzmem lopatu u ruke i da očistim sneg oko kućica za vrapce. Uostalom, to se od mene i očekuje. Ne verujem da je bilo ko od građana mislio da će to uraditi Goran Vesić, ili neko drugi iz gradske uprave. Kada sam izabran na ovu funkciju znao sam šta su moje nadležnosti, pa mi samim tim nije problem da se pozabavim vrapcima – rekao je gradonačelnik.

Radojičić je istakao da vrapci ove zime neće morati da brinu zbog snega jer njegov posao jeste da im u svakom momentu bude na raspolaganju.

Soko Sokolović

  1. Vava kaže:

    A sta je sa smrdibubama? :(

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Još da nauči Beogradjane da zoblju i biće pravi gradonačelnik za sve gradjane!

  3. voya montoya kaže:

    Sto ja mesam ove Radoicice sa Radojicima,i sa Malim,Malim Radojicom…A to sto oni misle da su vrapci,zajebali su se…To su Ramini dronovi ,mikro-perjani-orlovi…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *