njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

18. mar. 2019

Radojičić: Za svakog “Pobednika” kojeg uklonimo postavićemo barem dva nova

BEOGRAD, 18. mart 2019, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obećao je danas da će za svakog “Pobednika” koji bude uklonjen sa Kalemegdana biti postavljena najmanje dva nova. On je tom prilikom istakao da građani ne treba da brinu zbog uklanjanja spomenika i objasnio da će novi “Pobednici” biti postavljeni svuda širom grada.

– Beograd se nalazi na takvom terenu da je bilo neminovno uklanjanje nekih spomenika. Verujte mi niko od nas nije srećan zbog toga što je morao i jedan “Pobednik” da bude uklonjen. Molim građane za malo strpljenja, razumem njihovu nervozu, ali ako želimo da naš grad ima više “Pobednika” moramo da prođemo i kroz ovakve situacije – rekao je gradonačelnik.

– Ja vam garantujem da ćemo duplo više “Pobednika” podići nego što smo uklonili. To je zvanična politika grada i već od sutra ćemo početi da pravimo nove “Pobednike” na svakoj lokaciji koja za to bude pogodna jer je naš cilj da Beograd postane prepoznatljiv kao grad bogat ovim spomenicima – izjavio je Radojičić.

Gradonačelnik je građanima poručio da ne brinu kada su kućice za vrapce u pitanju, jer one neće biti uklonjene.

– Lično sam se pobrinuo za njih jer verujem da te kućice svim Beograđanima znače kao i meni. Razgovarao sam sa zamenikom gradonačelnika o kućicama, on me je umirio i uverio da će one ostati tu gde jesu i napomenuo je da bi mi grad napravio još kućica da Đilas nije opustošio gradsku kasu – dodao je on.

Soko Sokolović

 1. Upisite vase ime kaže:

  Trebali ste da stavite dva mala malacka Pobednika, negde velicine odrasle osobe. Otprilike to je ta razlika izmedju sadnica i velikog drveta.

 2. Баш Рђа kaže:

  Број посечених стабала поклапа се са бројем посланика владајуће коалиције, случајност, оооће то! Сиктер бандо, нећете да вешате по Калемегдану! П.С.: Бандере,вучићу, бандере сеци! П.С. 2: Кале, значи, брдо, ту је било дрвеће.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Vi ko da ste N1 – sve pogrešno izvještavate. Gde je SNS od jednog napravio dva? Obrnuto im je specijalnost!

  1. voya montoya kaže:

   Niste u pravu…AB kao … da je klonirani AV…da citiram Informer…ima muda…i prodaje muda za bubrege…

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Pa to je opet ,,tante za kukuriku”- dva za dva, nikakvo poboljšanje!
    (A ni muda nisu nešto proslavila AV-a kad se narod okupio oko predsjedništva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *