njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. jun. 2022

Radojičić zamolio Šapića da mu njegove stvari iz kabineta pošalje Glovom

BEOGRAD, 29. jun 2022, (Njuz) – Odlazeći gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić zamolio je Aleksandra Šapića da mu Glovom pošalje paket sa njegovim stvarima iz kabineta da se, kako je naveo, “ne bi cimao po ovoj vrućini”.

Radojičić je u mejlu koji je poslao novom gradonačelniku naveo da, na svu sreću, nema mnogo stvari pošto nije puno vremena provodio u kabinetu. On je dodao da nešto želi i da donira Beogradu i Beograđanima.

– Kućice za vrapce možete da zadržite, to je moj poklon građanima Beograda, ali pre svega vrapcima Beograda. Ostatak stvari spakujte u kutiju i pošaljite na moju adresu. Za poštarinu opušteno, ja plaćam! – poručio je Radojičić.

Kako smo nezvanično saznali u upravi grada, bivši gradonačelnik nije insistirao da sa vrata skinu i pošalju mu njegovu pločicu sa imenom.

– Radojičić je čak predložio i da pločica ostane na vratima, kako bi njegovo obavljanje dužnosti gradonačelnika ostalo zabeleženo bar negde, a ukoliko to nije moguće, da bar ne diraju natpis “Zoki was here!”, koji je urezao na stolu u gradonačelničkoj kancelariji – rekao je kratko za Njuz izvor iz uprave grada koji je želeo da ostane anoniman.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *