nazad na vrh

Ramuš Haradinaj prešao u SNS

Haradinej uveren da će otkako je u SNS moći mnogo više da napreduje

PRIŠTINA, 8. septembar 2017, (Njuz) – Predesednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradina, zajedno sa svojim saradnicima, pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci, javljaju naši izvori iz Prištine.

Haradinaj je najozbiljniji kandidat za premijera Kosova, a članstvo u SNS mu garantuje stabilnu većinu i dobru saradnju sa vladom Srbije, smatraju analitičari.

– Ramuš Haradinaj je danas postao deo velike porodice koja svakoga dana radi sve što može da naši građani žive bolje – izjavio je ovim povodom, potpredsednik naprednjaka Milenko Jovanov – Srpska napredna stranka je uvek bila otvorena za sve stručne i poštene ljude koji sa nama dele iste vrednosti, a Haradinaj je više puta potvrdio da mu je dobrobit Srbije i srpskog naroda uvek na prvom mestu za razliku od narko dilera iz opozicije koji samo šire mržnju i sarađuju sa zločincima koji su ubijali naš narod – rekao je on i dodao da će budući premijer Kosova imati punu podršku vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. 


Haradinaj je poručio da će nova vlada Kosova biti stabilna zahvaljujući glasovima srpskih predstavnika u kosovskom parlamentu i da će u novoj partiji biti zadužen za decentralizaciju.

– Bili smo rivali na poslednjim izborima, razmenjivali smo ponekad i teške reči, ali nikada nismo prešli granicu koja bi onemogućila saradnju. Pregovori između mene, mojih saradnika i predstavnika SNS-a su trajali dugo, pronašli smo zajednički jezik i odlučili da ostavimo sitne razlike po strani. Izneo sam im svoje viđenje problema decentralizacije što su oni ozbiljno shvatili i obećali da ćemo na organima stranke pokrenuti unutrašnji dijalog o toj temi – objasnio je Haradinaj razloge za svoju odluku.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Dobro je, više se nećemo lečiti SMS-ovima.
  Nego organima.

 2. A sad je vodji još jedino ostalo da to ozvaniči u ustavu i niko mu ne može osporiti da bar jedan posao nije odradio kako su od njega tražili!

 3. A sad je vodji još jedino ostalo da to ozvaniči u ustavu i niko mu ne može osporiti da bar jedan posao nije odradio kako su od njega tražili!

 4. Povodom pristupanja gospodina Haradinaja SNS,predsednik Srbije,vladajuće stranke i svega ostalog je izjavio da je u najboljem interesu Srbije da na Kosovu i Metohiji ima tako uglednog i uvažavanog člana i da će to doprineti sveobuhvatnom razvoju države u svim segmentima,a posebno u sferi trgovine,zdravstva,odbrane i državne uprave i lokalne samouprave. U prigodnom govoru na maloj svečanosti upriličenoj tim povodom potpredsednica SNS gospođa Mihajlović je rekla kako je čudi da do ovoga nije došlo ranije jer svi novopridošli članovi misle isto kao i ona u pogledu budućnosti Zapadnog Balkana i Istočnog Kosova.

 5. Ovo je samo dokaz o stvarnoj dominaciji SNS-a na ovim zemaljskim prostorima, a i sire

 6. Sledeći u sns prelaze Putin i Tramp a posle svi zajedno prelaza kod Kim Džong Una .

 7. Neko je resio da ujedini sve strucnjake sa ovih prostora.
  Nije hirurg al` od oka zna koji ti je organ dobar.

 8. Meni je to isti nivo!

 9. Aha, eto ti Sergeje na, više nećeš kad god si u prilici zapomagati pošaljite SMS na 5757. Biće sad organa i na akciji.

 10. Kad zivis u Srbiji, kad te ubiju stvarno ti bude bolje.

 11. Ramusa za Predsednika Srbije!

 12. A brat mu Haradinaj Daut,ostaje li Arnaut,i moneta za potkusurivanje Milovanu Drecunu…!!!???

 13. biće oči za Vulina..

 14. Благо нама! Домановићев Вођа добио помоћника! А има их који чекају Краљевића Марка да дође и по трећи пут међу нас Србе (причинило им се да је Слоба био тај). Али неће више Марко! Па ко ће уместо њега? Само се сетите завршетка те приповетке, тамо више него јасно пише: “Смеје се Бог, све се тресу небеса” . . . итд.

 15. vlada Kosmeta ce formirati novo ministarstvo koje ce raditi na zblizavanju siptaskog i onog drugog naroda (koji podrzava vucica).
  Ovo ministarstvo ce objediniti zdravsvo i trgovinu i ekologiju, a bavice se vadjenjem, cuvanjem, prodajom i ugradnjom organa skinutih sa dotrajalih jedinki (onih koji ne podrzavaju acu)
  P.S.
  Na Kosmetu je otkivena skupina ljudi sa novom krvnom grupom AV RH vrlo minus.

 16. Vala jos im je on falio , pa da kompletiraju ( sto bi rekli pismeni Zaokruze ) svoju ideologiju.
  Jos fali da ih Zeljko (Pink) smesti u neki rijaliti.
  Mada iskreno i ovako smo svi u Zeljkovom i Vuckovom rijalitiju.

 17. Video Ramuš da je to partija u kojoj predsednik ima čarobne moći i kako koga dotakne tako on postaje neko drugi.Tako od lopova pravi privrednike,od neznalica stručnjake, od diletanata ministre.Za sad je od njega napravio prijatelja i saradnika, a kasnije ko zna,ovo je vreme čuda.

 18. Još samo da udje i Edi Rama, pa će Srbija sa Vučićem da ostvari viševekovni san . izlazak na more!

 19. Svaka ptica svome jatu

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix