Gospodin LJajić u snu ponavljao: "Ne, ne. To nije moguće. Molim vas, primite me. Neću, neću"
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

11. apr. 2016

Rasim Ljajić nestrpljiv da sazna ko će mu biti novi partneri u vladi

BEOGRAD, 11.april 2016, (Njuz) – Ministar Rasim Ljajić iskoristio je izbornu kampanju da se malo odmori i opusti, ali ipak priznaje da budno prati političku scenu i pokušava da predvidi ko će mu biti nove kolege u Vladi Srbije. Nestrpljenje i neizvesnost su sastavni deo svakih izbora, tvrdi on, a momenat kada RIK saopšti rezultate i tako razveje nedoumice oko imena novih koaliconih partnera predstavlja veliko olakšanje za njega.

– Uvek kada se raspišu izbori za moje partnere u vladi osećam određenu dozu slatke neizvesnosti – kaže Ljajić. – Ni ovaj put nije drugačije, iako mnogi smatraju da su rezultati izbora više nego izvesni. Čak i, u slučaju, da koalicija kojoj trenutno pripadam bude u prilici da formira vladu opet će se pojaviti neka nova lica sa kojima do sada nisam sarađivao i delio ministarski hleb. Unapred se radujem prvim susretima, razmeni vizit karti i zajedničkim nastupima u skupštini. I posle toliko godina, strast nije zamrla jer svako novo formiranje kabineta predstavlja pravi praznik za mene – objasnio je ministar.

Ljajić kaže i da je, tokom karijere, uvek dosledno poštovao svoje principe i zato koalicione partnere nikad nije delio prema stranačkoj pripadnosti.

-Možda izgleda kao fraza, ali meni je zaista svejedno iz koje partije su moji koalicioni partneri. Najvažniji kriterijum kojim sam se uvek vodio je da oni dobiju izbore i neko ministarsko mesto mesto rezervišu za mene. Uostalom, narod je taj koji daje konačan sud i odlučuje ko će od njih sedeti sa mnom u vladi. Svim onim što sam radio tokom svoje političke karijere sam dokazivao da poštujem glas naroda i to ću uraditi i ovaj put – jasno je poručio on.

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa izbori su i pravljeni da se nista ne promeni. Bata Gasic mu je siguran, a za sve ostale zavisi koloko narod prihvati ,,najdublja izvinjenja” premijera!

 2. Александар Хејтер kaže:

  Не брини, у следећем сазиву те сигурно чека Маја Гојковић.

 3. voya montoya kaže:

  Do izbora tišina,ko živ ko mrtav…E posle toga sve zavisi od Kurtza ,kome će da čestita prve euroatlantske travanjske izbore…I opet nas zajebo Tito, na foru…

 4. voya montoya kaže:

  Srbi uvek biraju jake saveznike,bar 25 godina unazad.Eto Savez Bela Ruža blokiro Dunav,al On teče…Rasim je mali problem,u odnosu na Velikog Borisa Pajtosa,koji brani,al Rasim koaliciono šara,doduše van fokusa…Bitna je taktika za raju…

 5. gastarbajter kaže:

  A zasto si ti tako siguran da ces biti u Vladi, ili se vec sve zna. Strasno.

 6. mixon kaže:

  Niko nije ni pomislio da ovaj u stvari baksuzira svoje koalicione partnere?! Šta ako naš premijer prođe kao lepi Boris koji je popio burek, a i on i analitičari su bili potpuno sigurni u pobedu?!

 7. АИТ kaže:

  Сјајно! Свака част за “оштре вијуге”… Баш сам се насмејао прочитавши наслов… Браво за Њузовце (а видим по коментарима има и њуз оваца)

 8. Nela kaže:

  Hahaa.. ovo je pravi tekst. Hvala sto nas zasmejavate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *