nazad na vrh

Raskinuli jer nisu mogli da se dogovore na koji koncert da odu za Dan zaljubljenih

Odluka da odvede devojku na nekog ko nije Sergej Ćetković, pokazala se kao loša

BEOGRAD, 14. februar 2013, (Njuz) – Nataša Vučković (27) i Igor Mičić (28) raskinuli su dugogodišnju vezu jer nisu mogli da se dogovore na čiji koncert da odu na Dan zaljubljenih, saznaje Njuz.

Igor kaže da je nakon šest godina skladne veze, želeo da za Dan zaljubljenih iznenadi Natašu kartama za koncert nekog ko nije Sergej Ćetković, ali da se to ispostavilo kao loša ideja.

– Do sada smo redovno išli na Sergeja, ali pošto je ove godine izbor mnogo veći, predložio sam Nataši da odemo na Josipu Lisac, Zorana Predina ili Van Gog, međutim ona nije htela ni da čuje. U jednom trenutku rasprava je prerasla u žestoku svađu. Rekla mi je da sam se promenio i da više ne može da me prepozna, nakon čega je raskinula sa mnom – rekao je za Njuz tužnim glasom Igor.

S druge strane, Nataša kaže kako joj ideja o promeni navika za Dan zaljubljenih nije zvučala nimalo romantično.

– Toliko puta smo na Ćetkovićevom koncertu zajedno pevali “Pogledi u tami”, da bih se svaki put iznova zaljubila u tog pevača – rekla je sada već bivša Igorova devojka Nataša i dodala “kako ne može da ostane s nekim kome su pesme Josipe Lisac romantične”.

Kako Njuz saznaje od prijatelja bliskog Igoru i Nataši, ovo nije prvi put da ovaj par prolazi kroz krizu. Naime, oni su se pre nekoliko godina baš na Dan zaljubljenih posvađali jer nisu mogli da se dogovore da li da odu na romantičnu večeru sa tajlandskim ili libanskim specijalitetima.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Oduvek sam znao da nisu jedno za drugo. Sergeja sam im poslao kao opomenu.

 2. Kaze student Megatrenda koleginici u koju je zaljubljen:

  – E, slušaj,danas je dan zaljubljenih a ja imam praznu gajbu pa…

  – E jesi skot, pa zar si svo pivo morao da popiješ?

 3. Ovoga je barem ostavila zbog koncerta,a meni sto je stigao sudski nalog za zabranu pilaska jer sam,umesto Elitnih odreda odveo u muzej primenjenih umetnosti.

 4. Mozda se ne bi posvadjali da su na koncert isli na dan SvetogTrifuna a ne Valentina.

 5. nastavlja se sa praksom glupih naslova koji prodaju celu foru… raskinuli za dan zaljubljenih je dobar naslov, npr. intrigira i ima još da se čita. odavno čitam samo naslove i to je to.

 6. N.V, I.M je ispravno napisati. Iznositi puno ime i prezime nije pravilo u nasim medijima.
  Shodno tome, molim vas da promenite ‘pisanu’ politiku!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix