njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

26. apr. 2016

REAGOVANE – Boris Tadić: Ljudi, a jesam li ja sada predsednik?

Dragi građani,

verujem da ste svi zbunjeni minulim dešavanjima. Ipak, verujte mi, ma koliko da ste zbunjeni, sigurno niko od vas nije zbunjeniji nego ja. Jer, vi ste na izborima dali svoj glas meni ili nekim drugim političarima i tu se vaše obaveze u vezi sa izborima završavaju.

Sa druge strane, za mene su problemi tek počeli. Iskren da budem, kad sam rekao “Vidimo se u nekom drugom filmu”, nisam baš mislio da će to biti kuvanje espresa sa Čedom i borba za cenzus, ali šta je tu je. Ne žalim se. Međutim, ono što mene sada zanima, a na šta još nemam odgovor, jeste – da li sam ja sada ponovo predsednik?

Mislim da svi možemo da se složimo da je predsednička funkcija jedina dostojna moje pojave i ličnosti, ali mene pomalo zbunjuje to što sada uopšte nisu bili raspisani predsednički izbori.

No, s obzirom na to da ja neko vreme i nisam bio toliko aktivan u političkom životu, možda se to i promenilo pa predsednički izbori više nisu baš tako neophodni za izbor predsednika. Uostalom, ako ste vi, građani, pokazali da me želite u politici, ko smo mi, političari, da vam protivurečimo? A da se ne zavaravamo, niko od vas nije realno glasao za Čedu ili Čanka.

Ja sam potpuno svestan da je Republička izborna komisija trenutno u velikoj gužvi, da su se malo zapetljali u svim tim brojkama, da su ovi izbori došli neočekivano i da jednostavno nisu stigli da obnove veštinu brojanja neophodnu za utvrđivanje izbornih rezultata.

Ipak, ovom prilikom bih apelovao na njih da što pre izađu i javno saopšte ono što zanima ne samo sve aktere na domaćoj političkoj sceni, već i vas, birače, a to je – da li je Boris Tadić ponovo legitimno i legalno izabran predsednik republike Srbije.

Hvala,

B.T.

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Srbija trenutno nema predsednika!

 2. Ba kaže:

  Bolji vam je bio Tadić od Tome mutavca, neuporedivo bolji.

 3. Ja sam kaže:

  Svi nasi politicari su kao i reprize na RTS-u.
  A ovog se glumca bas nesto i ne secam.

 4. Рубљов kaže:

  Драги психоложе Борисе,
  Према прелиминарним резултатима цесид-а по калаДОНТОВОЈ методи и полиграфским истражним резултатима по методи ” дрне бојша ” ЈЕСТЕ председник ! Честитамо !
  Драги грађанин из Неког Другог Филма

 5. Sasa kaže:

  Imamo predsdnika koji je BIJO kod SEJKA. Bar tako tvrdi njegova zena. Sta ce nam bolji, ogledalo Srbije.

 6. petar n. kaže:

  I Tadić i Čeda su bili privlačni samo ženama koje su imale želje da ih potroše u krevetu, međutim danas, avaj, gde su se te žene izgubile, a mogle su da naprave značajnu prevagu u glasovima za nekad tako neodoljive muškarce.Tužno je, skoro bih zaplakao, kako si nekada žene surove i nepokazuju nimalo empatije za naše lepotane.

 7. Bata kaže:

  Biser godine:
  “… Dragi građani, verujem da ste svi zbunjeni minulim dešavanjima. Ipak, verujte mi, ma koliko da ste zbunjeni, sigurno niko od vas nije zbunjeniji nego ja…’ (Boris Tadic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *