YT Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. aug. 2023

Reagovanje – Dejan Stanković: Mislim da je pravi trenutak da se podsetimo svih onih radosti koje sam vam doneo dok sam bio fudbaler

BEOGRAD, 20. avgust 2023, (Njuz) – Poštovani građani Srbije, dragi navijači, uvaženi fanovi,
svet u kome živimo se često može činiti nepravednim, nepoštenim i korumpiranim. Zato smatram da je pravi trenutak da vas podsetim na neke lepe trenutke koje ste doživeli zahvaljujući mojim fudbalskim majstorijama.

Ponekad mi se čini da se to olako zaboravlja, i da se o tome nedovoljno priča, naročito danas kada svakakve vesti preplavljuju naše živote i čine nas pesimističnim i tužnim. E baš u takvim trenucima na scenu stupa fudbal! Tome služimo mi, vrhunski fudbaleri, čiji se potezi pamte i prepričavaju i čija puna snaga dolazi do izražaja baš onda kada nam se čini da je sve oko nas zatrovano i da nema nade.
Setimo se recimo, samo onih golova protiv Kajzerslauterna. Fokusirajmo se svi sada na to kao nacija, na to i ni na šta drugo. Jako je bitno, ako želimo da se osetimo bolje, da zaboravimo na sve negativne vesti.

Ne, nemojte sada čitati naslovne strane, nema tu ništa dobro. Bolje se prisetite kako ste se osećali kada sam Šalkeu zabio sa 50 metara. Zar nije lepše misliti o tome a ne o korupciji, skandalima i ostalim stvarima na koje ionako ne možete nikako da utičete? Hajde, dozovimo u sećanje i sve one golove protiv Partizana na derbijima i izbacimo iz glave sva ružna osećanja. Jer, nerviranjem nećete postići ništa, samo ćete narušiti sopstveno zdravlje, a zdravlje je, verujte meni, vrhunskom sportisti, najbitnije. A nerviranje se najbolje leči tako što ćemo se vratiti u neka srećnija vremena, na primer vremena kada sam igrajući za reprezentaciju Hrvatima zabio gol u sred Zagreba.

Ako svi budemo složni i ako se fokusiramo na ono što nas spaja, na najvažniju sporednu stvar na svetu, umesto na neke sive i mutne stvari poput politike i biznisa, mislim da će nam biti bolje kao naciji.

Voli vas vaš Deki Stanković!

D.S

 1. Dušan Andrijašević kaže:

  Gospodine fudbaleru,
  Svaka vam je ka u Njegoša. Pade mi naum da uzmete na Terazijama onu zgradu u kojoj je bio Nolit, pa da uzmete pod svoje obnovite , Snsnaprednujete tu kuću u npr. Dejolit i započnete novu karijeru i dobar biznis.

  Vi zaslužujete mnogo više,al eto bar te prostore možete uzeti.u ovoj fazi, nego Vi ste vidi se baš skromni.

  Uostalom, same Terazije su malo zaostale i prevaziđene, prosto ne znam što ovaj intelektualno napredan gradonačelnik to trpi… .
  Sa g. Predsednikomni njegovima na tom mestu možete podići srpski Bilding Empajer Stejt. Šta čekate….

 2. Баш Рђа kaže:

  Ма незахвалан народ скроз, избезобразило се то. Уместо да буду срећни кад их колима прегазе вучићево кумче или жексов дебилни син, да се радују кад им овај дрогош укаже част да им сруши кварт или кад гангула шири свој животни простор, они се као нешто буне себи у браду. Е да, ако су ФК “Крвави пентаграм” и ФК “Фрањин Партизан” симболи српства, слободан милошевић српски херој, шешељ и тома војводе, цеца српска мајка а палма и јутка српски домаћини, ја не би више да будем Србин а не знам шта да будем сад :( Сви моји су са потеза Копаоник – Шумадија – Морава, контам да имам право на држављанство Илирије, Горње Мезије или Византије. Мој Цар је Василије II Македонац, вашег председника и целу напредњачку банду би саџгао ко Бугаре на Беласици! П.С. : рвати кажу “забио” гол, код нас у провинцији Горњој Мезији се каже збичио, нпр. “ууу ал му га збичио, није га ни вид*о”, или тако нешто.

  1. Vera Labat kaže:

   Da li je Ovaj čovek normalan?Podseća na svoju karijeru fudbalera i daje sebi pravo da zbog toga ruši Beograd.
   Hajde,Nole,sruši ostatak,zbog tebe smo više uživali.

  2. Zaprepašćena kaže:

   Bojimo se da nam u ovoj napaćenoj Srbiji “zabija” ko kako stigne : malo Vučić, malo Deki … Red Vas koji “zabijate ” je sve veći, a nas kojima “zabijate” sve je manje !
   Pretpostavljam da je Deki za sve svoje maestralne golove već plaćen : od klubova za koje ih je postizao, od reprezentacije Srbije za koju je igrao, od sponzora sa kojima je potpisivao ugovore…
   Nikad nekom fudbaleru država u znak zahvalnosti nije poklonila Slaviju !!!
   Da se nismo malo preračunali ko je ovde kome dužan ?

 3. RobinHood kaže:

  Auu, gopodine Stankoviću kakav perfidan(da nekažem podao)
  način da kažete “možete svi da me poljubite u d..e i pritom se divite mojim majstorijama i mojoj bahatosti! Kanda ste učili od “naj boljeg”. Ne mislim na fudbal.

 4. Члан странке kaže:

  Овај народ је потпуно незахвалан. Деки Мајсторе!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *